Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiuk, mire figyeljen oda egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, mire figyeljen oda egy lány egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nagyon jo lenne ha valaki belemenne akár a részletekbe is. Mi tesz titeket boldogga? Mik azok az apróságok amikre erdemes figyelni? Tudom, személyfüggő. De érdekelnek a tapasztalatok.
2020. máj. 27. 08:52
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Legyenek elvárásai, amiket nem ad fel a kedvemért. Például: a házimunka megfelelő elosztása. Ne akarjon mindent magára vállalni, ne mondja azt, hogy ha nem szívesen csinálom, akkor inkább átvállalja. Sokan sajnos megteszik, mindent megadnak a pasinak, aztán pár év múlva az összes munka a nyakukon lóg, a pasi meg unalmában (és mivel ilyen nőt nem tud tisztelni) félekúr. Röviden: ne kényeztesse el a másikat.

Legyen igényes az otthoni megjelenésére. Ne csak az utcának és kollégáinak legyen szép, hanem nekem is. Tehát ne mackónadrágban legyen, összefogott kócos hajjal, hanem igenis legyenek szép otthoni ruhái és adjon magára. Természetesen ezt én is megteszem.

Szexet SOHA ne használja fel zsarolásra. Mindegy, hogy éppen milyen helyzetben vagyunk, ezzel csak rontani tud rajta. A férfinak szüksége van szexre az intimitáshoz. A nők meg intimitásra vágynak. Szex megvonásával ezt vonod meg magadtól.

Megfelelő tisztelettel kezeljen. Természetesen ez is kölcsönös.

Ne legyen munkamániás. Legyen képes félretenni a dolgokat és elmenni strandra, vagy erdőbe egy jót pihenni.

35F

2020. máj. 27. 09:19
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Én bár nő vagyok, remélem nem baj, ha válaszolok. Szerintem annyi a lényeg, hogy társ legyél. Legjobb barát aki előtt le meri vetni a "hűdeférfi" törtető, érzelemmentes álarcát, és tudja szégyellni magát anélkül, hogy félnie kéne a megvetésedtől és lenézésedtől. Adj neki biztonságot. És ha kell ellenvéleményt. Tudjatok kommunikálni, értelmes vitákat folytatni, mert nem baj ha nem vagytok egy véleményen, sőt, így tanultok igazán egymástól. Tiszteld a párodat, ne játszmázz, ne zsarolj, ne manipulálj. Legyenek egyéni és közös céljaitok és legyetek türelmesek, illetve rugalmasak a másik lelki fejlődésével szemben.
2020. máj. 27. 09:41
 3/8 anonim ***** válasza:
10%

- Okos legyél, ne okoskodó!

- Ne féltékenykedj! Úgy is félremegy, de neked nem kell tudnod!

- Soha ne kérdezz olyat, amire nem biztos, hogy akarod hallani az őszinte választ!

- Szex, sok, kemény, belemenős!!!

- Néha engedj a pórázon, hagyd játszani a kis barátaival!

- Keress melót, és dobj be a közösbe, ezek a mai kölykök nem akarnak és nem is tudnak eltartani egy nőt!

- Ha félrelépsz, csak okosan!!!

- SOHA NE ERŐLTESD A BABÁT!!! HALLOD???

- Szüleit tiszteld!

- Hagyd dönteni!

2020. máj. 27. 09:48
 4/8 anonim ***** válasza:
58%

Hogy ne játszmázzon és ne kussoljon, ha baja van, hanem azonnal mondja el. Nem tudok hónapok óta halmozódó szarságokkal és évek óta fennálló hibákkal mit kezdeni.

Ne erőltessen rá a családjára.

Ne várja tőlem, hogy rászoruló fogyatékosként kezeljem és dolgozzak vagy takarítsak helyette. Egyenlő felek vagyunk, nem indokolt, hogy nekem kell többet szívnom ugyanabban az életben.

Ne akarjon gyereket és főleg ne zsaroljon vele. Ha hülyeséget csinál, akkor sem én leszek az akinek a nyakába varr egy kölköt. Nem akarok gyereket, segítek, ha baleset történik és nem ellenzem az óvszert sem egyáltalán, de nem akarok gyereket.

Ne dugjon félre, mert hiába szeretem, ez az egy az, ami után bármeddig elmegyek, hogy lejárassam.

2020. máj. 27. 10:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Erre szerintem nincs recept ... probalj meg ugy viselkedni egy kapcsolatban mint ha minden nap egy randi lenne. Ne savanyodj bele a hetkoznapokba es ne a megszokasok iranyitsak a napjaidat. Maradj izgalmas mint az elso nap.
2020. máj. 27. 10:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Figyeljen rám és magára. Szerintem ebből áll egy kapcsolat, oda-vissza.

Ha konkrétumokat kell írnom:

- Legyen hobbija, adjon magára, foglalkozzon magával. Ne csak velem akarjon tespedni 0/24-ben, hanem mindkettőnknek legyen meg a saját tere is.

- Legyen jó a szex.

- Élvezet legyen vele együtt élni, ne fásuljon bele a szürke hétköznapokba.

- Ne depizzen mindenen.

- Lehessen vele lelkizni.

- Legyen kompromisszumkész.

2020. máj. 27. 11:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy legyen önmaga, és lehessek előtte önmagam.
2020. máj. 27. 13:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha baj van, álljon mellettem, és támogasson (nem anyagilag vagy fizikailag, hanem LELKILEG, pl. tudja mosolyogva mondani, hogy: "Megoldjuk, minden rendben lesz.").

29/F

2020. máj. 27. 19:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!