Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Konzervatív, keresztény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konzervatív, keresztény apukák! Mit szólnátok, ha a 19 éves lányotok együtt aludna a barátjával?

Figyelt kérdés

Kérlek tényleg csak a címzettek válaszoljanak, nem kérek olyanokat, h a vallás hülyeség, apukámnak semmi köze a szexuális életemhez és társai. Lehet hogy utóbbi így van, de a kérdésem szempontjából tárgytalan lenne az ilyen válasz. Köszi.

Szóval ilyen szemléletű apukák, megbíznátok a lányotokban, hogy nem csinál hülyeséget? Szólnátok neki, hogy nem kéne ezt? Vagy elfogadnátok, hogy az ő életével azt csinál, amit akar, akkor is, ha aggódtok érte?

Mennyire éreznétek "atyai felelősségeteket" a dolog kapcsán, ha bármi baj történne (ha tényleg lefekszenek, és babájuk lesz, akkor "naugyemegmondtam" reakció, vagy ne legyen így, de pl később félresiklós házasság, v bmi)?

Megint mondom, légyszi tényleg csak olyan írjon, aki a kérdésre tud válaszolni, lehetőleg apuka szemszögéből, és nem elintézné annyival, h "ha tiltod, csak jobban csinálná", mert ez gyökérség.

Köszi mindenkinek az érdemi választ vagy nem kerdezett csoport esetén a hallgatást!

2020. máj. 25. 13:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

"nem elintézné annyival, h "ha tiltod, csak jobban csinálná", mert ez gyökérség"

Neked nem volt lázadó korszakod...

Őszintén szólva sose értettem (még tizenéves koromban) ezt a szextől való tiltást. Aztán jött életem szerelme, ami csak szexkapcsolatnak indult. Persze sírás lett a vége... Anyukám meg is mondta ezt előre. De hát te ezt nem értheted, pontosan a fent idézettek miatt.

Ezután a húgom bármit mesélt szexuális dolgokról nem tudtam meghallgatni, mert "jajj ő az én kishúgom"...

Szóval a kis kalandom rossz vége engedett meg belelátni édesanyám látószögébe. Hmm fogjuk rá, megérte. Gondolom, hogy egy férfinak is hasonló a gondolkosmódja, ha a lányáról van szó. "Hozzá senki se elég jó" és blabla. Még ha úgy is viselkedik, hogy kedveli.

Amúgy egy érdekességet még hozzáfűznék. Bár akkor összetört a szívem, miután összeforrt, fogtam magam és hátrahagytam az addigi életem és odaköltöztem a sráchoz. Ennek már jó pár éve. Nem mondom, de hiányzik a régi életem viszont ez az új másabb, jobb. Anyukám csak nevetve fogta a fejét.

Hamarosan házasodunk.

Továbbá egy hozzáfűznivaló még. A nyomotokban járnak? Ez nem a feléd/felétek irányuló bizalmatlanság. Magukat tartják gyengének és bukottnak a nevelésedben, az értékrended kialakításában.

2020. jún. 13. 23:22
 22/22 anonim ***** válasza:
23%
Én örülnék, ha lányomnak cigány vagy néger pasija lenne
2020. jún. 14. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!