Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kilógnék a sorból?
Figyelt kérdés
A legtöbb barátom lassan megházasodik, gyerekeik születnek. De engem egyik sem hoz lázba úgy igazán. Sőt örülök hogy önálló vagyok és független. 28F2020. máj. 24. 20:34
1/11 anonim válasza:
Végre egy 25-35 közötti pasi a kategóriában, akit nem mardos a depresszió azért, mert egyedül van. Nehogy rosszul érezd magad.
2/11 anonim válasza:
Igen, kilógsz a sorból. De ha VALÓBAN jól érzed így magad (nem csak bebeszéled a dolgot), akkor nincs ezzel semmi baj. N
3/11 A kérdező kommentje:
Nem felelőtlennek mondanám magam hanem kerülöm a felelősséggel járó dolgokat.
2020. máj. 24. 20:51
4/11 anonim válasza:
Én 31 eves koromig voltam egyedül. Nagyon élveztem tényleg aztán meguntam azt az életformát, így később családom lett. Örülök hogy sokáig lehettem ugymond egyedűl és kivártam míg tényleg érett lettem családalapításra. Nem bánok semmit, szuper volt az az időszak is és a mostani helyzetet meg annál is inkább szeretem mert ertelmet adtak az életemnek a gyermekeim. Nos mindenhez megkell szerintem érni. Talán majd eljön az idő mikor másképp is láthatod ezt a dolgot.🙂 Addig is élvezd minden pillanatát a fiatalsagnak, szabadságnak.🙂
5/11 anonim válasza:
28 évesen még emiatt nem állsz ki a sorból inkább 35felett mondanám
Egyébként az a fontos jól érezd magad en lany vagyok de en se szeretnek hamar hazasodni nincs ezzel semmi baj
6/11 anonim válasza:
Kilógsz a sorból, mert te végre boldog vagy. Az önmegvalósításon ügyködsz, és ez jó.
(A családosok is ügyködhetnek azon, hiszen az is lehet az önmegvalósítás része. Ne legyen félreértés ebből. A boldogság a lényeg.)
8/11 anonim válasza:
Semmi gond nincs ezzel. Én még csak 22 vagyok de már most azt látom, hogy a volt osztálytársaimnak van 1-2 gyereke. :D Abszolút nem irigykedek, sőt, soha nem szeretnék családot. Párom van, ennyi bőven elég.
9/11 A kérdező kommentje:
Én is tök jól elvagyok. Inkább azt sajnálom hogy már nem olyanok mint régen. Mintha a humoruk is kikopott volna stb..
2020. máj. 26. 16:16
10/11 anonim válasza:
Dettó csak 34 vagyok és jó lenne a kapcsolat,de szabadságom és elveim nehezen áldozom fel. Sajnos csak olyan nőkbe futok bele mostanában akiknél fel kell adnom ezt azt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!