Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan küzdjek a szerelmemért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan küzdjek a szerelmemért nőként?

Figyelt kérdés

Ha úgy érzem én rontottam el nőként, akkor hogyan tegyem jóvá?

Más azt mondja, hagyjam, adjak neki időt, hogy tudjak neki hiányozni, de úgy veszem ki a szavaiból néha, hogy Ő szeretné, ha kicsit bizonyítanék, ha keresném stb,

Pl.: mikor napokig nem írtam neki, akkor hiányolta

Valamelyik nap pedig egy téma kapcsán, ennyit írt: " Te sem nagyon kapálózol értem.." Ez megütötte fülem, mert eddig inkább tűnt ellenszenvesnek irányomban, de kettős érzések vannak bennem. Ha próbálkozok, kedves vagyok se mindig kapó rá, van amikor meg Ő ír nekem magától.

2020. máj. 21. 20:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon katyvasz amit felvázoltál lényegében 0 konkrétummal, így értelmes választ nem nagyon lehet írni. Viszont ha ennyire mennek a hülye játékok és olyanokat írsz, hogy "letörte a szárnyaimat" mikor korábban próbálkoztál, az nem olyan kapcsolatot mutat, amiért érdemes lenne kapálózni.
2020. máj. 21. 21:34
 12/16 A kérdező kommentje:
8-as nagyon jól látod, én is így érzem, de közben meg ott van bennem az is, hogy érzem, hogy jól esne neki, ha kicsit kezdeményeznék, amit tettem de akkor megint jött az érzés, hogy talán hagynom kéne, lenyugodni a dolgokat
2020. máj. 21. 21:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem akarsz túl rámenős lenni, akkor a Randiguru-ban tanultak szerint a köztetek lévő út 90%-át tedd meg, ő tegyen meg 10-et.:)
2020. máj. 22. 04:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Magyarul sz**tál rá, most meg elvárná hogy te is legyél egy kicsit kezdeményezőbb. Az a baj ezzel, hogy a mostani érdeklődésed eléggé mesterkélt lesz a jelenlegi helyzetben, mert csak unszolásra vagy hajlandó foglalkozni vele, ami azért "igazi" szerelemnél elég gyenge.
2020. máj. 22. 05:56
 15/16 A kérdező kommentje:

nem szartam rá sohasem..hiszen szeretem.

a figyelmetlenség inkább másból ered..

2020. máj. 22. 13:41
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ennek vége, már csak játszma.
2020. máj. 22. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!