Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan küzdjek a szerelmemért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan küzdjek a szerelmemért nőként?

Figyelt kérdés

Ha úgy érzem én rontottam el nőként, akkor hogyan tegyem jóvá?

Más azt mondja, hagyjam, adjak neki időt, hogy tudjak neki hiányozni, de úgy veszem ki a szavaiból néha, hogy Ő szeretné, ha kicsit bizonyítanék, ha keresném stb,

Pl.: mikor napokig nem írtam neki, akkor hiányolta

Valamelyik nap pedig egy téma kapcsán, ennyit írt: " Te sem nagyon kapálózol értem.." Ez megütötte fülem, mert eddig inkább tűnt ellenszenvesnek irányomban, de kettős érzések vannak bennem. Ha próbálkozok, kedves vagyok se mindig kapó rá, van amikor meg Ő ír nekem magától.

2020. máj. 21. 20:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Valami baja van veled! Beszéljétek meg! Ajánld fel hogy egy kellemes vacsira meghívod, és közben kibökheti!
2020. máj. 21. 20:14
 2/16 A kérdező kommentje:

Erre már én is gondoltam, de félek, hogy nemet mond :/ Túl rámenős sem szeretnék lenni, mert elijeszteni sem akarom. Tudom, hogy miben hibáztam, és nagyon szeretném jóvátenni, de eddig ha próbáltam is, letörte a szárnyaim.

Ezért is írtam, hogy kettős érzések vannak bennem, mert olyan mintha nekem adná az elérhetetlent, de közben a szíve mélyén meg arra vágyna, hogy azért tegyek már valamit, hogy mutassam már ki, hogy szeretem... lehet rosszul érzem

2020. máj. 21. 20:22
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Keresd te
2020. máj. 21. 20:23
 4/16 Pizso ***** válasza:
100%
A kétség a leg rosszabb, bizakodni az esetleg semmiben. Érdemes minél elöbb tisztázni. Ha neked kell hozzá lépni , tedd meg.
2020. máj. 21. 20:35
 5/16 anonim ***** válasza:
65%
Sehogy! Ha már bizonygatni kell, megette a fene az egészet. Ha szeretitek egymást, elnézitek egymás hibáit, ballépéseit.
2020. máj. 21. 21:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
attól függ mit rontottál el? Nem mindegy, hogy odaégetted a vacsorát, vagy a haverja felpróbált téged, míg ő melózott...
2020. máj. 21. 21:08
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nos ha szárnytörögetős perverz akkor valóban hagyd ott! Beszljétek meg! Ha azt élvezi hogy szadizgathat akkor menjen tényleg a fenébe!
2020. máj. 21. 21:19
 8/16 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, az elveszett bizalmat a legnehezebb visszanyerni. Szerintem ez a baja, hogy bármit csináltok, nem lenne olyan, mint azelőtt. Kicsit hagynod kéne őt.

Én iszonyat durván összevesztem valakivel, akit nagyon szerettem. Hosszú hónapokig nem is beszéltünk, semmi kommunikáció. Aztán ő jött oda hozzám. Tisztáztuk a régi dolgokat, azóta újra érzem, mennyire erős, amit iránta érzel. Szóval szerintem is időt kéne adnom neki, hogy leülepedjenek benne a dolgok.

2020. máj. 21. 21:28
 9/16 anonim ***** válasza:

Bocsánat :... mennyire erős, amit iránta érzek.

... időt kéne adnod neki, hogy leülepedjenek benne a dolgok.

2020. máj. 21. 21:30
 10/16 A kérdező kommentje:

Egyikünk sem csalta meg soha a másikat, mivel itt színtiszta szerelemről volt szó, harmadik fél sosem volt, és mindig komolyan gondoltuk egymással.

Inkább úgy mondom, hogy figyelmetlenség volt a baj, de nem szánt szándékkal :/

2020. máj. 21. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!