Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdjek a szerelmemért nőként?
Ha úgy érzem én rontottam el nőként, akkor hogyan tegyem jóvá?
Más azt mondja, hagyjam, adjak neki időt, hogy tudjak neki hiányozni, de úgy veszem ki a szavaiból néha, hogy Ő szeretné, ha kicsit bizonyítanék, ha keresném stb,
Pl.: mikor napokig nem írtam neki, akkor hiányolta
Valamelyik nap pedig egy téma kapcsán, ennyit írt: " Te sem nagyon kapálózol értem.." Ez megütötte fülem, mert eddig inkább tűnt ellenszenvesnek irányomban, de kettős érzések vannak bennem. Ha próbálkozok, kedves vagyok se mindig kapó rá, van amikor meg Ő ír nekem magától.
Erre már én is gondoltam, de félek, hogy nemet mond :/ Túl rámenős sem szeretnék lenni, mert elijeszteni sem akarom. Tudom, hogy miben hibáztam, és nagyon szeretném jóvátenni, de eddig ha próbáltam is, letörte a szárnyaim.
Ezért is írtam, hogy kettős érzések vannak bennem, mert olyan mintha nekem adná az elérhetetlent, de közben a szíve mélyén meg arra vágyna, hogy azért tegyek már valamit, hogy mutassam már ki, hogy szeretem... lehet rosszul érzem
Én azt mondom, az elveszett bizalmat a legnehezebb visszanyerni. Szerintem ez a baja, hogy bármit csináltok, nem lenne olyan, mint azelőtt. Kicsit hagynod kéne őt.
Én iszonyat durván összevesztem valakivel, akit nagyon szerettem. Hosszú hónapokig nem is beszéltünk, semmi kommunikáció. Aztán ő jött oda hozzám. Tisztáztuk a régi dolgokat, azóta újra érzem, mennyire erős, amit iránta érzel. Szóval szerintem is időt kéne adnom neki, hogy leülepedjenek benne a dolgok.
Bocsánat :... mennyire erős, amit iránta érzek.
... időt kéne adnod neki, hogy leülepedjenek benne a dolgok.
Egyikünk sem csalta meg soha a másikat, mivel itt színtiszta szerelemről volt szó, harmadik fél sosem volt, és mindig komolyan gondoltuk egymással.
Inkább úgy mondom, hogy figyelmetlenség volt a baj, de nem szánt szándékkal :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!