Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első együttlétlétnél lekapcsoltátok a lámpát?
Fényes nappal egy jól bevilágított szobában történt, nem igazán számított a lámpa fényviszonyokat tekintve. A kanapén voltunk, nem volt a közelünkben takaró.
Nem volt kimondva, hogy akkor most majd szexelni fogunk, de azért elég egyértelmű volt, hogy ez lesz a program. "Filmezni" mentem át hozzá, ezt azért elég nehéz félreérteni.
Tudtam, hogy tetszem neki és vonzónak talál, így nem volt okom szégyenlősködni. Ahogy én is eléggé rá voltam indulva, tehát neki sem volt mi miatt aggódnia. Nem azt mondom, nyilván egy ilyen szituációban az ember még megilletődik és kicsit bizonytalan, de nagyjából addig tartott ez a kis visszafogottság, amíg hozzám nem ért és meg nem csókolt, onnantól kezdve már kissé elszaladt velünk a ló, nem volt lehetőség gondolkodni :)
A szex akkor jó, ha mindenki felszabadult, megbízik a párjában, nem szégyenlősködik és nem takargatja magát. Szex közben senki sem azt nézi, hogy mennyire lóg a cicid vagy netalán a hasad, hány striád van a combodon vagy milyen arcot vágsz orgazmus közben.
Este volt, randi végén (meg közben is) kérdezte, hogy nála alszok-e. Sejtettem, hogy nem azt akarja, hogy teszteljem, kényelmes-e a matrac.
A lámpára nem emlékszek. Nem volt full világos, de szerintem sötét sem. Volt a szobában egy állólámpa, sokszor egyébként is azt kapcsolta fel a nagy helyett, talán az világított valamennyire. Nyár volt, meleg, biztos nem volt rajtunk takaró.
Én nem voltam túl magabiztos, mert nem volt nagy rutinom, ő annál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!