Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki aki az első barátjával/barátnőjével
házasodott össze?
Életünk legjobb döntése volt. 😊
2020. máj. 11. 01:36
Bocsi, félrenyomtam. Szóval 18 voltam, amikor összejöttünk, ő 29. Mindkettőnknek az első komoly felnőtt kapcsolata. Ismertük egymást pár éve, aztán egyik pillanatról a másikra megváltozott az addigi barátság és szerelem lett. 15 év telt el azóta, házasok vagyunk, saját házban élünk a 4 gyermekünkkel. Én lediplomáztam, ő jóval feljebb lépett a cégben, ahol dolgozik. Támogatjuk egymást mindenben, fel sem merült sosem, hogy mással milyen lenne, vagy hogy hiányozna bármi is.
2020. máj. 11. 01:42
Remélem hamarosan találkozok az igazival,bocsi az offért.
2020. máj. 11. 01:42
Nekem ez már biztos nem jön össze, viszont anyuék 16 éves koruk óta együtt vannak. Egyetem alatt egyszer szakítottak 2 hónapra, de hamar rájöttek hogy nem vágynak másra egymáson kívül.
Idén volt a 25. házassági évfordulójuk és 35 éve vannak együtt
2020. máj. 11. 02:37
18evesen jottunk ossze, 3ev jaras, 2x szakitottunk, 26evesen ujra egymasra talaltunk, egyutteles, hazassag, 2 gyerek, valas 30evesen (felrelepett honapokig).
van 2 szep gyermekunk, jo a kapcsolatunk, nem bantuk meg, de nem tartott orokke, ahogy terveztuk, tulsagosan mas iranyba fejlodtunk az elmult 20evben.
2020. máj. 11. 07:39
2020. máj. 11. 08:14
21(mindketten) évesen ismerkedtünk meg, neki előttem már több partnere is volt. 34 évesen váltunk el. Nekem nem volt hiányérzetem, neki igen... én rájöttem emiatt váltunk...
Csak azt bántam meg hogy vele kezdtem. Ha ő lett volna a megfelelő, valószínűleg még mindig együtt vagyunk.
F38
2020. máj. 11. 09:35
Igen, én. 27 vagyok, férjem 34. 22 voltam, mikor megismertem. Nekem ő az első, neki volt előttem két hosszabb kapcsolata. Hat és fél éve vagyunk együtt,. majdnem egy éve házasok. Nem bántam meg. Nincs hiányérzetem, nem jut eszembe hogy milyen lenne mással, mert a férjemtől mindent megkapok minden téren. Szerencsésnek érzem magam, hogy elsőre sikerült megtalálnom azt, akivel le szeretném élni az életem. A családomban egyébként sok hozzánk hasonló pár van, nővérem 10+ éve él a férjével, aki az első kapcsolata, húgom is 7 éve él az első barátjával, unokatestvéreim közül is sokan házasodtak az első párjukkal, van olyan házasság, ami már 20 éve tart.
2020. máj. 11. 10:30
Kapcsolódó kérdések: