Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen tempóban haladt az első barátjával/barátnőjével?
Na szóval..kerek perec, arra lennék kíváncsi, ki mikor vesztette el. A legelső kapcsolat (ami igazi is volt, nem ilyen ovis szerelem) milyen tempóban haladtatok? Szóval mikor (pl. hanyadik hónapban) történtek dolgok...petting például.
Na szóval most inkább a fiatalabb generációt szólítanám, 14 és mondjuk 18 körül..:D
Én 18 vagyok, párom 25
Csók a 3.randin volt. Petting pedig egy hónap után. Szex még nem volt de gondolom idővel az is eljön :D
Neten ismerkedtünk meg, 1 hónappal utána találkoztunk, akkor volt csók is.
Majdnem egy évre rá volt petting, 2,5 évre rá aludtunk együtt először, és azon kívül minden volt, csak éppen nem történt meg. 3 hónapra az együtt alvás után vesztettem el, tehát akkor már 2 éve és 8 hónapja voltunk együtt, napra pontosan.
Barátommal 2 hónap ismerkedés után jöttünk össze úgy hogy megcsókolt. Most lassan 4 hónapja vagyunk együtt, csók ölelés stb. van de a pettingre még várnék, első alkalomra meg pláne. Szerintem ő is így van vele. Csak szépen lassan..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!