Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen hatással van az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hatással van az ember felnőttkori szerelmi életére, ha az első szerelme meghalt?

Figyelt kérdés
Tehát igazából sosem szakítottak, ahogy a legtöbben az első kapcsolatukban. Ennek már hat éve és úgy tudom, azóta senki nem volt az életében, pedig elég jó külseje van. El lehet nyerni egy ilyen ember szívét, vagy teljesen reménytelen?
2020. ápr. 27. 21:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az idő mindent orvosol. Régen könnyen előfordulhatott, hogy az embernek nem jött össze a második kapcsolat, mert ő is hamar meghalt ebben-abban.
2020. ápr. 27. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy szerelmem aki sajnos már nincs velem, velünk. Akkor 18 éves voltam és nagyon fájt, nehezen tudtam"túl lépni" (ha túl lehet) egy ilyen tragédián. Eltelt 22 év és azóta családom van, de feledni nem tudom, SOHA. Élem az életem de nap nem tellik úgy el hogy ne gondoljak rá. Nem sok ember tudja körülöttem mi történt annó velem, de aki tudja az megérti és ha kell segít (ett). Nem könnyű, de az élet megy tovább......
2020. ápr. 27. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem történt velem ilyen szerencsére de szerintem ebben az a legnehezebb, hogy nincs lezárás. Nincs egy egyértelmű indok, hogy nem működött, nem kellettél neki, elmúlt a szerelem vagy bármi. Csak úgy véget ér és semmilyen konklúzió nincsen.

Meg szerintem ilyenkor nem is csak a párod elvesztése a nehéz hanem maga az, hogy ennyire fiatalon szembe kell nézni a halállal. Ehhez mondjuk sajnos van viszonyítási alapom, teljesen máshogy nézek szerintem a halálra meg valaki elvesztésére mint aki mondjuk nem gyerekként találkozik vele először közelről. Valószínűleg kicsit jobban is félsz az egésztől utána egész életedben, máshogy nézel jó pár dologra.

Az, hogy el lehet-e nyerni egy ilyen ember szívét annyira sok mindentől függ. Ahány ember annyiféleképpen dolgozzuk fel a halált vagy a szakítást vagy bármit. Ha tudott egyedül teremteni egy lezárást ennek a dolognak, végleg elengedni akkor szerintem közel lehet kerülni hozzá. De van aki nagyon nehezen, vagy sosem dolgozza fel az ilyesmit.

2020. ápr. 27. 22:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az első férjem autóbalesetben hunyt el. Harmonikus életünk volt. Mégis évekig azt álmodtam, hogy él, csak másért elhagyott. Nagyon nehéz kijönni ebből.

Érdekes, hogy a második férjem külsőre, szakmát és természetet tekintve teljesen más, mint Ő volt, mégis szépen, szeretetben élünk, három gyerekünk van.

2020. ápr. 27. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!