Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ha úgy érzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha úgy érzem, le vagyok maradva? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

24 leszek, több barátnőm, ismerősöm is megtalálta a társát, együtt laknak, van akiknél eljegyzés is volt.

Volt komoly kapcsolatom, de tavaly tavasszal vége lett. Van azóta barátom, kb fél éve de - annak ellenére, hogy ő is komolyan gondolja velem- úgy érzem mostanában, hogy nem illunk össze. Rossz érzés, hogy aztán ha szakítunk megint itt maradok kb egyedül a fővárosban, családom nem itt él stb...Tudom,sokan vannak így rajtam kívül még, ne panaszkodjak:D Meg persze csak azért nem maradok benne egy kapcsolatban, hogy ne legyek magányos (vannak barátaim de ettől még megvan a magunk élete mindegyikünknek).

Meg oké, az ember egyedül van X ideig előfordul...De aztan kezdődik elölről az értelmetlen randizás (tapasztalatom szerint nehéz olyat talalni aki szintén komoly kapcsolatot akar és nem ver át stb)

Tanácstalan vagyok, félek is,de úgy is érzem ha nem illunk össze lehet nem kéne erőltetni.

Az sem segít, hogy otthon is azt hallgatom, ideje lenne megtalalni a társam, pedig ez nem így megy, még ha jó is lenne.

Van itt valaki, aki ilyen helyzetben volt?

2020. máj. 11. 08:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Talán most kellene hanyagolni egy ideig a kapcsolatosdit, és kicsit önismeret irányába terelődni. Érdemes ilyenkor új hobbikat találni, kipróbálni magadat dolgokban. Akár másodállás. Túrázás egyedül. És hasonlók.

Szépen lefoglalod magadat, rengeteg más fontos dolog van az életben, és kicsit elengeded ezt az egész görcsölősdit. Levegőhöz jutsz. És nem kell érezned a család nyomását sem, mert nyugodtan válaszolhatsz, hogy most nem kell kapcsolat! Rápihensz a következőre. Majd... jön, amikor készen állsz. 🙂

Ha nagyon elmennél önismeret irányába, akkor ehhez vannak nagyon jó pszichológiai könyvek. Bármit érdemes kézbe venni, ami tetszhet.

2020. máj. 11. 08:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmiről nem vagy lemaradva! Azok, akik együtt élnek, eljegyzés volt, azok is szakíthatnak. Ha fél év után úgy érzed, nem illetek össze, nem is fogtok, az idődet pazarlod. Lehet 10 év múlva jön az igazi, azért, mert külső nyomás van ne maradj senki mellett.
2020. máj. 11. 08:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nézd nekem is a baráti köröm nagy része házasodik babát szül. Na igen én is erre vágyom és a komoly kapcsolatra.

Most vagyok benne a második hosszabb kapcsolatomban. És igen én is úgy érzem itt az ideje véget vetni neki. Sajnos nem igazán passzolunk úgy. Csak még nem szántam rá magam mert fáj.

De.. ha ennek vége én egész biztosan magammal foglalkozom majd. És próbálom megérteni önmagam. Mindig egyre többet tanulok önmagamról és egyre jobban azt érzem kell a nyugi. Úgyhogy szerintem ha így érzel lepd meg. És ne ugorj másik kapcsolatba. Légy önmagaddal kapcsolatban.

2020. máj. 11. 10:32
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

Szokásos női hozzáállás. Van valaki akivel nem tökéletes a dolog és te már keresed is a B tervet. Fél évig összejársz majd valakivel aztán amikor már elég biztos a dolog, otthagyod a barátodat érte.

Szinte minden nő van/volt ugyanebben a helyzetben.

2020. máj. 11. 15:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy a kérdezőnek csak annyi a gondja hogy nem tökéletes a kapcsolata. Lehet hogy ott vannak olyan dolgok is amik eddig nem voltak feltűnőek vagy takarva voltak és romboloan hatnak a személyiségere és ezért akar kilépni. Nálam például ez a helyzet. Egy rossz romboló kapcsolatban nem szabad megmaradni.

3as voltam

2020. máj. 12. 07:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, nem illetek össze, semmiképpen ne folytasd vele a kapcsolatot, az sem baj, ha egy ideig nem lesz senki sem, de egy rossz házasságban élni az szörnyű lehet, és ha lesz gyereketek, akkor meg elválni sem lehet (vagy nem ajánlatos) a gyerek miatt.Most lépjél, amíg nem késő.
2020. máj. 12. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy lemaradva semmiről, először is magadat kell elfogadnod, elégedettnek lenni ön magaddal és szeretni kell magad, hogy legyen pozitív kisugárzásod.Legyen önbizalmad és tudnod kell lelked mélyén is, hogy jó vagy és mindent elérhetsz még. Olyan programokat keress amit szeretsz és ott olyanokkal ismerkedsz össze akiknek hasonló az érdeklődési köre csak ne legyél görcsös.
2020. máj. 12. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!