Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mai felgyorsult világban ahol a kapcsolatok el értéktelenedtek és mindenkit a külső határoz meg, ebben a világban még rá találhatunk a szerelemre? És ha igen hol És hogyan?
Ez furcsa, én nem szoktam tipikus divatguru pózerekkel ismerkedni, és elég jók a tapasztalataim...
Valahogy olyan érzésem van, hogy a kérdezō is megrögzötten a szépfiúk után fut, akik sokat adnak a kinézetükre. Vagy úgy érzed, hogy te kivétel vagy ebben? Mit gondolsz? Szerintem az ember elsōsorban önmagán is el kell gondolkodjon, nem csak a világot hibáztatnia a személyes helyzetéért.
Amúgy nem látom az összefüggést a kérdésben. Attól, hogy felgyorsult a világ, miért értéktelenednének el a kapcsolatok ezáltal? Vagy hogy jön ide az, hogy mindenkit a külsō határoz meg?
Ebben a felgyorsult világban mindenki arra fordítja az idejét, amire akarja. Akinek fontosak az emberi kapcsolatok, az arra fordítja az idejét, aki meg olyan nagy karrierista, hogy nincs ideje barátokra, vagy kapcsolatra, az a saját személyes értékrendje miatt van így, nem a világ tehet róla.
Mindenki önmagának határozza meg a saját prioritását.
Ha valakinek nincs ideje rád, akkor szar kifogás lenne az, hogy “a munka” vagy “a mindennapi rohanás” miatt. Az ilyen embereket el kell engedni.
Ha rengeteg csalódás ért téged, akkor felmerül a kérdés: biztos, hogy a világot kell hibáztatni emiatt? Vagy netán a te hozzáállásoddal van valami probléma, ami el lehetetleníti a kapcsolataidat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!