Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek számít a korkülönbség?
Volt egy ilyen kapcsolatom, ugyanígy 9 év különgséggel. Sajnos a korkülönbség sok nehézséggel fog járni. Ami nálam szembetűnő volt, hogy ő már sokkal többet tapasztalt nálam, így nehéz volt új élményeket szerezni neki. A másik probléma, hogy nagy vágya volt, hogy legyen gyereke. Ő már erősen korban volt a gyerekvállaláshoz, így nem tudta húzni, kb. azonnal kellett volna. Viszont én még nem álltam erre készen. Ezért szakítottam: féltem, hogy a elveszem a gyerekáldás lehetőségét tőle az időhúzással.
A te esetedben fordított ez a probléma. Gondolom már nem akar harmadik gyereket, viszont ha te egyszer majd szeretnél, kérdéses, hogy vállalja-e, és ha igen, akkor a kor miatt kockázatos lenne az anyára és gyerekre nézve is. Továbbá nehézség lesz még a már meglévő gyerekek és az apjuk.
Nem kívánlak eltántorítani, de ezekre készülj fel.
35F
Nem nagyon számít a korkülönbség
AZ NE számítson, hogy ki, mit szól hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!