Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan védjem meg magam attól hogy összetörje a szívem?
Figyelt kérdés
Őrülten túlságosan szerelmes vagyok azt hiszem. Majdnem lemondta a talit tegnap pedig már nagyon vártam és bőgtem és féltem hogy elveszítem.2020. máj. 7. 16:30
1/6 anonim válasza:
Szerintem kicsit vegyél vissza. Amiatt meg ne kapjon el a bőgés ha lemond egy találkát. Ő is ember.
2/6 anonim válasza:
sehogy, élvezd a szerelmet és ne tartsál a bukástól
3/6 anonim válasza:
Belekéne látni a kapcsolatba ahhoz hogy kicsit is értelmes tanácsot lehessen adni, nem tudni semmit a helyzetedről. Egy szakemberrel valószínűleg érdemes lenne elkezdeni a közös munkát, ennyire durva reakciónak oka kell legyen (vagy a kapcsolat sz*r, vagy benned van valami túl erős ragaszkodás/függés és a rettegésednek is felkéne tárni a forrását).
4/6 anonim válasza:
Véletlenül nem V-vel kezdődik a neved?
5/6 anonim válasza:
Kinyitottad a szíved, benne van a kockázat. Ez van sajnos, máshogy nem lehet. Ha elzárkózol, az örömről is lemaradsz.
6/6 anonim válasza:
Sehogyan. Ez ilyen. Megelőlegzett a bizalom. A szerelem. A kötődés...
Aztán vagy viszonzott lesz, vagy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!