Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám végre helyehozni az öszetört szívem? 26/L
Figyelt kérdés
Egy kollégával voltan együtt.. nem közvetlen, de kolléga. Minden jó volt, egy idő után elkezdett kevesebbet keresni és a talákozók is elmaradtak. Egy darabig tűrtem és hallgattam a kifogásait de aztán véget vetettem neki. Nagson hiányzik, fáj, folyton összeszorul a szívem ha meglátom a nevét, csomószor gondolok akaratlanul is a szép emlékekre, és foylton azon gondolkozok mi lehet vele, hiányzok-e neki kicsit is, hogy vajon csapja-e másbak a szelet, mit csinálhat.. tudom ez nem normális, és igyekszem msgam lekötni sport olvasás munka, de ígyis rengeteget sírok egy nap.. hogy lehet ezt túlélni?2020. ápr. 28. 14:40
1/10 anonim válasza:
Idő kell, semmi más. Majd megismersz mást aztán. Mindenki átmegy ezen, de jobban leszel.
2/10 anonim válasza:
Ezen a pasin ne gondolkodj, ennek már vége. Persze, hogy csapja már a szelet másnak.
Neked is egy új pasi kellene, hogy ne foglalkozz a régivel.
3/10 anonim válasza:
Nokent mondom, es erre itt a koronavirus, nekem hosszu evek tobbszoros szerelmi banata utan egy dolog segitett 24 ora mulva. Bar regebben tudtam volna. Tarskeresorol alkalmi szexre kerestem valakit. Olyat valasztottam, aki tetszett is es ertelmes is volt. Egyszeruen elterelte a figyelmem. De azt is megmutatta, hogy nemcsak egyetlen erzes letezik egyetlen ember irant. Hogy vannak parhuzamosan mas vonzasok is.
4/10 anonim válasza:
Igaz, keresned kell másik pasit és hipp-hopp túlteszed magad rajta. És ez fájni fog, de több mint valószínű téged már azért nem keres mert mással szexel.
5/10 anonim válasza:
Keresel mást, aki foglalkozik veled.
6/10 anonim válasza:
A soraidból látszik hogy egy aranyos,komoly,mély érzésű lány vagy. Sajnállak. De fel a fejjel,hidd el mindig mindennek oka van,lehet a következő barátod egy sokkal kedvesebb hozzád illőbb fiú lesz. Ezt felejtsd el,ez nem értékelt igazán,és meg sem érdemelt. Csak további sérülést okoz ha kínzod magad az emlékével. Ismerkedj másokkal. És légy kicsit óvatosabb esetleg,kiket engedsz közel magadhoz..! Sok sikert!
7/10 anonim válasza:
Kicsit olyan brühü brühü tinilányka vagy.
Keress mást, ismerkedj. Kapcsolódj ki, csinálj hasznos dolgokat.
8/10 anonim válasza:
Mond Neked valamit az, hogy bosszúból szex?
9/10 A kérdező kommentje:
Félek ettől a szex dologtól, hogy többet látnék bele egy idő után.. de ki tudja..
2020. ápr. 28. 18:40
10/10 anonim válasza:
Nehéz dolog, de ha tényleg saját döntéséből távolodott el tőled, és nem keresett, akkor ennek vége, el kell fogadni bármennyire is rossz.
Jól teszed, ha lekötöd magad, és csak az után ismerkedj, ha tényleg túl tetted magad rajta, ne ess abba a hibába, hogy őt keresed másban.
Ha úgy érzed írhatsz privátot is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!