Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet egy ilyen lánynál esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy ilyen lánynál esélyem?

Figyelt kérdés
22 éves, bombanő de tényleg a legszebb, kb mindenki szerelmes belé annyira szép. Okos is, második diplomáját csinálja meg nekem amúgy sem kellenének buta nők. Viszont van 1 kis gond: csak idösebb pasik kellenek neki. Ilyen 40 feletti korosztály most is ilyennel van egyutt. Egyszer beszélgettem vele csak igy barátilag és akkor azt mondta hogy neki így a jó mert nem akar se gyereket meg semmi és az idös férfiak vonzzák öt. De azt nem mertem megkérdezni hogy fiatalok egyáltalán kellenek e neki. Mit csináljak hogy közeledjek felé? Instagrammon szoktam reagálni a storyjaira de nem válaszol. Én átlagos srác vagyok, 23 éves egyetemista de átlagos vagyok nagyon az a baj. Ez nem átlagos csaj. Küzdjek valahogy? Vagy felejtsem el? Nem tudom van e értelme egyáltalán küzdenem vagy csak kiröhögtetem magam?
2020. máj. 7. 13:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

7es: melyik szo? Az “ez”? Ő-t akartam irni na. Vagy az “átlagos”? Nem értem melyik szóra gondolsz.

Nekem amugy alapvetöen nincs bajom a csajozással nem vagyok vissza húzódó vagy ilyesmi szoktam lányokkal beszélgetni meg volt már néhány kapcsolatom. Ronda se vagyok sztem. Csak teljesen átlagos. Az eddigi palijai akikröl tudok azok férfi szemmel is az átlagnál jobb képübbek voltak. De pl nem voltak gazdagok szerencsére szovel nem gold digger vagy ilyesmi. Én se keresek rosszul amugy. Csak tényleg egy full àtlagos srác vagyok és nincsenek önbizalom problémáim egyszerüen az ilyen bombázók nem szoktak àtlagosakkal együtt lenni. Nem tudom küzdjek e érte

2020. máj. 7. 14:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Az "ez" szó. Az ömlengés után ritka necc. Pláne, hogy egy ember nem egy tárgy.
2020. máj. 7. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!