Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy olyan 25 éves lánynál 22 évesen lehet esélyem, akinek az eddigi párjai 7 és 11 évvel voltal idősebbek nála?
Hát, én 24 vagyok és nem szívesen ismerkednék fiatalabbal. Még az idősebbek is sokszor szörnyen éretlenek..arról nemis beszélve, hogy én 5 éven belül szeretnék gyereket. Erre kb csak 30 feletti pasival van esélyem.
De ez csak én vagyok, lehet nála lenne esélyed. Próbáld meg :)
Amúgy nem kötekedésből, de miért hiszi minden lány azt hogy Ő érettebb a koránál és ennyivel idősebb pasikkal kell járnia?
Mármint szerintem nincs ezzel baj, nyílván meg van hozzá a joga, illetve még azzal sincs baj, ha mondjuk szexuálisan vonzzák az idősebb pasik, a fiatalok meg nem (akkor viszont azt mondja).
Csak azzal van bajom, hogy mindíg ezt hallom, hogy "hozzám még az X évvel idősebb férfi is éretlen", egy 1-2 évvel fiatalabbhoz meg általában úgy viszonyulnak mintha egy kamasz lenne... Szerintem ez nem túlzottan érettségre vall, őszintén azt gondolom hogy sok lány/nő (nem mind!) pont azért jár idősebb férfiakkal, mert ettől érettebbnek és önállóbnak érzi magát...
Meg ott van az is, hogy "a férfiak később érnek, egy idősebb pasival járok azonos életszakaszban", ebben is biztos van igazság, de nem tudom hogy miért kell ennyire általánosítani. Egy huszonéves férfi is lehet érett, lehet szakmailag és anyagilag is sikeres, illetve nem csak 35-45 vagy még idősebb korára lehet valaki kész az apaságra... Mert ez is egy gyakori érv, hogy "ha összejövök egy magamnál 1-2 évvel fiatalabb pasival, akkor az csak addigra lesz kész az apaságra, mire én már nem is szűlhetek kockázatmentesen". Nem mondom erre sem, hogy alaptalan, de azért biztos hogy rengeteg férfira nem igaz...
Mondjuk én olyan lányt nem ismerek, aki nála 10 évvel idősebb férfival lenne ugyanabban az életszakaszban, lol. Nyilván vannak ilyenek, akik 25 évesen nőként már a karrierjük csúcsán vannak, pont mint a 35 éves férfi, de azért nem éppen ez az átlag. Sokkal inkább az, hogy a nő épphogy elkezdett dolgozgatni, 1-2 éve került ki az egyetemről, vagy esetleg régebb óta dolgozik, de akkor meg a karrierje nem tart sehol, mert nők diploma nélkül nem szokták sokra vinni, mivel kevésbé hajlamosak vállalkozni, így általában az van, hogy a diplomás 25 éves pályakezdő, a diploma nélküli meg dolgozgat valami egyszerű melót és esetleg van egy kis pénzecskéje elrakva ami majd esetleg a jövőben jó lesz önerőnek a hitelhez. Megjegyzem, az égvilágon semmi bajom nincs azzal, ha valaki nála előrébb tartó férfit választ bármilyen okból, de csak a tényeket nézve nem lehet kijelenteni, hogy egy fiatal nő általánosságban ugyanott tartana, ahol egy idősebb férfi :D
Agyilag meg az emberek 80%-a életkortól függetlenül egy óvodás dedós szintjén áll, szóval tök nyolc. Általában azok a legdedósabbak, akik a leghangosabban hangoztatják, ők mennyire érettek. (Ez egyéb tulajdonságokkal is így van, aki éjjel-nappal veri magát, hogy ő mennyire kedves, okos, tökéletes, udvarias, stb, az általában egy rakás selejt.)
Én nem azt “hiszem”, hogy érettebb vagyok a velem egykorú pasiknál, hanem kb ezt tapasztalom. A velem egykorú srácok nagy része még önállótlan, bulizós, gyerek témáról meg még 10 évig hallani sem akar.
De vannak persze kivételek is, csak az átlag nem az.
"Amúgy nem kötekedésből, de miért hiszi minden lány azt hogy Ő érettebb a koránál és ennyivel idősebb pasikkal kell járnia?"
Az ilyen magyarázat nélküli, társadalmi dogmák mögött mindig tabuk lapulnak meg, azoknak pedig az a lényege, hogy tele vannak hazugsággal. Nyilván minden lány megtehetné, hogy talál magának egy azonos korút, aki önellátó, rengeteg ismerősöm van aki huszonévesen elég jól keres és minden ilyen hivatkozás hogy "bulizós, tejfölös szájú" vagy a még szofisztikáltabb lányok képesek leírni, hogy "nem tud befizetni egy sárga csekket" úgy, mintha ezt az életből merítették volna.
Egy dolgot tudunk biztosan, hogy nem EZ az oka. Az én véleményem az, hogy azok a lányok, akik 15 évesen elvesztették a szüzességüket, 22 éves korukra 3 komoly kapcsulatuk volt és még pár "kalandos" emlék, az később már babát akar. Csak ez még túl kevés hivatkozás nekik, ezért még hozzáteszik, hogy "bulizós, éretlen, fejletlen" hogy az álláspontjuk jobban hangozzék. Az egy óriási tabu, de a srácok döntő része még szűzként jön ki a gimiből, és azután kezd csak bele a szociális életbe, és mivel még "tapasztalatlan", az energiavámpír egyedek is potenciálisan kihasználhatják, és akkor még tovább csúszik a jellemfejlődése. És ezek után ott áll, hogy ő még csak csajozni akar és nem tervez gyereket.
Egy lánynak általában nem kell a kisujját se mozdítania a magánéletéhez, a kapcsolatok jönnek-mennek, ezért nem is érti, hogy arra külön is figyelni kell hogy egyszer ne 40 évesen legyen egy kapuzárási pánikja, ahol már 2 gyereket és egy családot fog szétszakítani ezért, mert akkor jön rá hogy még megnézik a munkahelyén és neki ez kell. Rokonoktól és ismerősöktől olyan látok, hogy egy nő vagy megéli a kapcsolatait és később házasságban köt ki, vagy teszetoszáskodik és aztán megállapodik valakinél, aminek rendszerint valami ronda kattanás a vége idősebb korában, mert addig az önismeretét nem gyakorolta és akkor kezdi érezni hogy kiég, amikor ott tart. A férfiak erre tudatosabban készülnek, mert tudják és érzik hogy az életük kereke forog és hosszú távon is kiegyensúlyozottak akarnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!