Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó pasiknál jellemző hogy vagy sokáig nem köteleződnek el vagy végül egy szolid külsejű és természetű lánynál kötnek ki. Miért?
Ez messze nem igaz. Nagyon sok aranyásónak van pasija, férje. Nem egy ilyet ismerek.
Állítólag én egy jó pasi vagyok, így merek nyilatkozni a kérdésben. Sok olyan cicababa van, akikkel jó megjelenni, bulizni, szexelni, de ők hosszú távon nem jók kb semmi másra. 35 évesen kezdtem lenyugodni, 40 évesen meg kifejezetten vágyni a nyugalomra, szelíd boldogságra, amit egy diszkós maca mellett nemigen lehet megtalálni.
Egy szolíd külsejű lány lett az Igazi. A szolíd nem csúnyát jelent, hanem természetes szépséget, bájt. És benne van kedvesség, szeretet, stb.
Mert egy szolid nő vonzóbb, mint egy szexizős, r&b.ncos kinézetű nő, legalábbis az a nő típus, aki folyton mutogatja magát, az nem valami vonzó..
Talán az a különbség, hogy a "szolid" nő is tud baromi szexi lenni, amikor kell, ő is lehet jó az ágyban... Tudod nem attól lesz valaki jó az ágyban, hogy az utcán is mindenhol mutogatja magát mindenkinek és minden kanos pasinak tetszelegni akar.. Azt tudtad, hogy a szolid nő is lehet nagyon dögös, és ezt nem kell bizonygassa az egész világnak és instán mutogassa a s*ggét meg a mellét??? Vagy valami újat mondtam???
Ez sem igaz minden "jó pasira".
Mindig attól függ, hogy milyen az a nő, és sokaknál az is számít, hogy mit látnak meg abban a nőben.
Ha az butácska, vagy fingja sincs mit kezdjen az életével, vagy pénzéhes, vagy csak a külsőségek számítanak neki, vagy egy kis ri;;banc, vagy rögtön 3 gyereket szeretne akkor hamar odébb áll az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!