Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek egy olyan 25 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy olyan 25 éves lánynál 22 évesen lehet esélyem, akinek az eddigi párjai 7 és 11 évvel voltal idősebbek nála?

Figyelt kérdés
Vagy teljesen kizárt?
2020. ápr. 17. 14:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

na igen kérdező és utolsó... és 3-as tényleg lehet beszélni az érettségről :D tényleg azt hiszed magadról hogy ott vagy szellemileg mint egy 35 éves pasi? akik alapból el is utasítják és azt éreztetik hogy egy vele egykorú vagy épp pár évvel fiatalabb srác az olyan mint pl egy 20 évesnek egy 12 éves na ott tényleg nincs az hogy a lány érettebb lenne sőt inkább fiatalabb... ":S

a 10-nek sikerült jól megfogalmaznia a lényeg attól mert te még hamarabb elkezdted a szexuális életed azt nem az jelenti hogy érett is vagy fejben ":D

tömören ennyi

én pl 21 vagyok elég sok sulim is van és már vezetői pozícióban vagyok ugyan most a vírus miatt szünetel minden (vendéglátás) és a terveimet is kitolták szépen :/ ha nem lett volna ez a vírus már a saját üzletemet nyitottam volna meg május vége fele... :S

értelem szerűen egy sárga csekket bőven kitudok tölteni sőt simán le is könyvelek meg csinálom az üzleti tervet elszámoltatók megrendelek nagykertől megcsinálom a beosztást szerződést kötök na meg le adózók... ":D

a jövőbéli dolgaimat is szépen letisztáztam nyilván gyereket még nem akarok mivel csak 21 vagyok egy jó 28-30 között egyrészt nem azért mert éretlen vagyok pont hogy nagyon is feltudom gondolni hogy egy gyerek mennyi gondoskodást és odafigyelést igényel (nagyon nem egyszerű!) (igen lényegében még élni akarunk egy kicsit utazni lazulni nem sietünk) valamint ott van az is hogy szépen letisztázom a karrieremet mert nem úgy akarok családot alapítani hogy nem tudok megadni nekik mindent!! tisztában vagyok hogy a legtöbb nő milyen (főleg az ilyenek... nekik ilyenért nem kell aggódni ezért is akarnak össze kerülni idősebb pasival aki már mind ezt megcsinálta.... :S szóval ők már készen akarnak mindent...) az álszentséget amúgy azt nagyon utálom ":D

a kapcsolataimat is komolyan megválogatom! nem rohanok egybe sem bele csak mert kanos vagyok ilyenre nincs időm! olyanra van időm akivel majd családot tudok alapítani és akire érdemes rá szánnom az energiám az időm és a jövőm :S

történesen pont egy idősebb lány az... másfél év

kérdezőnek pedig annyi hogy nos... ez a lány nem hiába volt csak nála sokkal idősebb palikkal...!

komplexus vagy pedig anyagi haszon... de mindenesetre ha véletlen randiznál vele akkor tisztázzátok le a szándékaitokat... annak tényleg nincs értelme hogy mindketten elpazaroljátok az időtöket egy olyan kapcsolatra ami úgysem fog működni... lehet hogy egy sokkal ideálisabb partnerről fogtok lecsúszni!

2020. ápr. 17. 23:48
 12/15 anonim ***** válasza:

A szellemi és érzelmi érettségnek semmi köze nincs ahhoz, hogy van e diplomád vagy vállalkozásod. Ezeket egyáltalán minek kevered ide? Ha már annyira érett felnőtt vagy, legalább a fogalmakkal legyél tisztában..:D

2020. ápr. 18. 08:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Azert mert a munkát amit betöltők nem lehet szellemi fejlettség nélkül megcsinálni ugyan is ez nem gyártó sor mert igen komoly felelőséggel kell csinálni!
2020. ápr. 18. 10:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Na meg te állítottad hogy önállótlan...
2020. ápr. 18. 10:59
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

1. " önállótlan, bulizós, gyerek témáról meg még 10 évig hallani sem akar."

2. "A szellemi és érzelmi érettségnek semmi köze nincs ahhoz, hogy van e diplomád vagy vállalkozásod."

Hogy idekeverte őket, az úgy fordulhatott elő, hogy te magad dobtad be korábban, pl ebből a 3-ból "csak" 2-vel egy az egyben magyaráztad ezt. Konkrétan kinek címzed a kioktatást a fogalmakról...? 🤔😂

Továbbá a szellemi és érzelmi érettségnek mi köze van ahhoz hogy "mindenáron gyereket akarok most"? Aki átgondolja az élete dolgait és tudja hogy ennek még később jön el az ideje, az neked "éretlenebb", mint aki kijön az egyetemről, munkába áll és gyereknevelésbe kezd? Fene tudja követni ezt a logikát.

2020. ápr. 18. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!