Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet egy ilyen lánynál esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy ilyen lánynál esélyem?

Figyelt kérdés
22 éves, bombanő de tényleg a legszebb, kb mindenki szerelmes belé annyira szép. Okos is, második diplomáját csinálja meg nekem amúgy sem kellenének buta nők. Viszont van 1 kis gond: csak idösebb pasik kellenek neki. Ilyen 40 feletti korosztály most is ilyennel van egyutt. Egyszer beszélgettem vele csak igy barátilag és akkor azt mondta hogy neki így a jó mert nem akar se gyereket meg semmi és az idös férfiak vonzzák öt. De azt nem mertem megkérdezni hogy fiatalok egyáltalán kellenek e neki. Mit csináljak hogy közeledjek felé? Instagrammon szoktam reagálni a storyjaira de nem válaszol. Én átlagos srác vagyok, 23 éves egyetemista de átlagos vagyok nagyon az a baj. Ez nem átlagos csaj. Küzdjek valahogy? Vagy felejtsem el? Nem tudom van e értelme egyáltalán küzdenem vagy csak kiröhögtetem magam?
2020. máj. 7. 13:01
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja azt kifelejtettem hogy bár nem vagyunk barátok, egy társaságba tartozunk kb szóval ha majd lehet menni megint szórakozni akkor kicsit tudnék közeledni felé de igy nem megy.
2020. máj. 7. 13:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Keressél olyat, aki nem apukája korosztályára hajt.
2020. máj. 7. 13:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

"kb mindenki szerelmes belé annyira szép"

Ebből is az látszik, hogy a belső a fontos. :DDDD

2020. máj. 7. 13:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyisd ki a szád és kérdezd meg, hogy a korabeliek egyáltalán nem kellenek neki? Miért vonzzák a családapák?

Ha azt érzed, hogy a közeledésed az ő oldaláról érdektelenséggel párosul, akkor menj tovább.

Millió lány van még.

2020. máj. 7. 13:09
 5/12 A kérdező kommentje:

Jó és hogy kérdezzem meg? Most amig járvány van úgy se látom meg amúgy is pofátlanság ilyet csak úgy kérdezni a semmiböl. De fiatallal még sose láttam, Meg hát ugye ő is mondta hogy az idösek kellenek neki.

Vaaagy kérdezzem meg az egyik barátnöjét? Ráirnék valamelyikre. Az hülyeség?

2020. máj. 7. 13:14
 6/12 anonim ***** válasza:
15%
Nem lep meg. Úgy látszik, hogy ez a lány is, mint a legtöbb szép nő a fizikai tőkéjét (kinézetét) eltökélten a biztos anyagiakba akarja fektetni.
2020. máj. 7. 13:14
 7/12 anonim ***** válasza:

Én nem válaszolok csak jelzem hogy inkább gondolkozz az ömlengésed után egy mondatkádon ami ellentmond a többi szép mondatnak a soraid között olvasva.

"Ez nem átlagos csaj."

2020. máj. 7. 13:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Egy szón kéne gondolkodnod a mondatba de nem fogod észre venni és ez a probléma. 😂
2020. máj. 7. 13:55
 9/12 Ramos ökle ***** válasza:
100%

Becsülendő, h tudod magadról h átlagos vagy. Ő meg nem az. Ez már lehet gond, de nem ez a legnagyobb.

Ha neki az idősebb, érettebb férfiak kellenek, akkor ennek oka van. Ha azokat a dolgokat megtalálná egy fiatalabban is, akkor lehet h beérné azzal is.

Szerintem legfeljebb alkalmilag lehet nála esélyed, bár az átlagos mivoltod miatt nem biztos, h az esetleges gyorsmenetekre téged szemelne ki, de egy próbát megér.

2020. máj. 7. 13:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Igazából azért nem értem mert ha van barátja, legyen az a pasi 40x,éves is, nem korrekt dolog belepancsolni mások kapcsolatába. Tök mindegy hogy komoly-e v sem.

De!

Ha egy ilyen lánynál esélyt akarsz akkor tuningold magad hogy te se legyél átlagos. Eddz, tanulj, képezd magad, javìts az öltözködéseden bármi. Persze az arcodat nem fogod tudni megváltoztatni , de mindenkin lehet javítani. Plusz a hozzáállásoddal is baj van. Kb eleve úgy állsz hozzá hogy esélyes sincs. Fejben is nagy változások kellenek.

Ha csiszolsz magadon és jó dumád lesz, laza vagy vicces vagy stb kb bármelyik csajt megkaphatod.

Ha meg csak az lenne veled neki v barkinek a baja hogy nem vagy 40 éves akkor na bumm nem dőlik össze a világ. Van még 1000 másik lány aki hasonló.

2020. máj. 7. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!