Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek létezik az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik az a nagy, mindent elsöprő, végtelen szerelem ami néha a filmekben látható és könyvekben olvasható?

Figyelt kérdés

A "Me before you", "The notebook", "The best of me", "Rómeó és Júlia" stb, csak néhány a számtalan filmek/könyvek közül, melyek ezt a hatalmas és hosszú évekig/életed végéig tartó szerelmet írják le. Ez mennyire valós és mennyire csak a szerző képzeletének szüleménye?

Például, én már évek ota élek párkapcsolatban és igaz, hogy az elején megvolt a kémia, de utána ellaposodott a kapcsolatunk. Persze ennek az oka a rutinos élet, a megszokás, egymás teljes megismerése, a hosszú hétköznapok, de ennek ellenére a kapcsolatunk nem rossz, csak olyan megszokott, és én ezt normálisnak is tartom. De mégis vannak ezek a mindenki által ismert, nagyon népszerű szerelmi történetek amik néha elgondolkodtatják az embert.

Csak puszta kíváncsiságból kérdem, vajon tényleg létezik ilyen? Nektek mi a véleményetek?

2020. máj. 5. 22:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nagy szerelem letezik, de nem tart orokke egyik sem.
2020. máj. 6. 00:50
 12/24 anonim ***** válasza:
69%

"Az elnem csókolt csók"

Az a szerelem ami valami miatt nem lehetséges.

Mondják,hogyha valakit tényleg szeretsz semmi sem lehetetlen. Sajnos ez nem ilyen egyszerű.

Az elnem csókolt csók a legszebb csók.😔

De persze vannak csodák az életben, egy nap még az is meglehet,hogy évek múltán mégis beteljesedik egy szerelem. 🙂

2020. máj. 6. 02:32
 13/24 anonim ***** válasza:
70%
5# Mondjuk úgy könnyű életed végéig szerelmesnek maradni, ha néhány áthancúrozott éjszaka után megölitek egymást
2020. máj. 6. 03:03
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem létezik,persze ha már együtt is élsz vele akkor néha unalmas vagy szürke a dolog,de attól még tudod,hogy ő az akit mindennél jobban szeretsz. Nekem a jelenlegi párom olyan akivel úgy indult a kapcsoaltom mint egy nyálas amerikai romantikus drámában :D igaz évek óta nem vagyunk együtt,de még mindig csodálatos a kapcsolatunk,remélem így is fog maradni!

Amúgy anno egyik exemmel mi már 4 éve voltunk együtt és még mindig borzasztóan szerelmesk voltunk egymásba. Szóval szerintem mindenképp van ilyen.

2020. máj. 6. 08:40
 15/24 anonim ***** válasza:
9%
nincs ilyen... gyorsan ránk unnak és lecserélnek egy feszes tinire...
2020. máj. 6. 09:32
 16/24 anonim ***** válasza:
89%

Létezik! A kínos az, amikor rájössz, hogy az exed volt az. :)

Hiába erőltetik ma azt a divatot, hogy bármi probléma van szakítsunk, mert úgyis jön jobb, akivel majd minden tökéletes lesz. Ez egy illúzió, amit tinder és társai táplálnak. Az emberek nem pótolhatók. Sosem lesznek azok.

2020. máj. 6. 09:34
 17/24 anonim ***** válasza:
Létezik, de minden szépségével és gyötrelmével együtt, amik azután következnek amikor megjelenik a vége felirat a filmvásznon.
2020. máj. 6. 09:45
 18/24 anonim ***** válasza:
63%
Létezik. Én 27 éve vagyok benne...Hullámzik,de a mai napig vannak olyan pillanatok,mikor ugyanúgy izzik mint az elején..Ugyanazt érzem,tudom sokaknak ez hihetetlennek tűnik..És azt is tudom milyen kivételes helyzetben vagyunk..Kettőnk közül én vagyok a szenvedélyesebb,és mint nő,a romantikusabb is,de attól hogy én ilyen vagyok,simán át tudom adni az érzést a férjemnek is..A szűkebb környezetünk is gyakran mondja hogy ritka az olyan kapcsolat mint a miénk..És sokan nem is bírják elviselni,mert voltak olyan ismerőseink,barátaink,akik elfordultak tőlünk emiatt,a saját szerelmi életük sikertelensége miatt,nem tudták elviselni..persze erre csak utólag jöttünk rá..
2020. máj. 6. 10:17
 19/24 anonim ***** válasza:
66%

ja persze 18-as vàlaszoló! aki azt hiszi tökéletes a kapcsolata általában álomvilágban él.. és a drága férj másba is belógatja.. és otthon meg bólogat a naiv feleségének..

de azért a szívemmélyén szorítok, hogy legalább neked ne így legyen!

2020. máj. 6. 11:36
 20/24 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó,hol írtam én hogy tökéletes? :-) Még azt is odaírtam,hullámzó..De 27 éve jóban rosszban együtt vagyunk,és még mindig szerelmes vagyok..ennyi.
2020. máj. 6. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!