Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek létezik az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik az a nagy, mindent elsöprő, végtelen szerelem ami néha a filmekben látható és könyvekben olvasható?

Figyelt kérdés

A "Me before you", "The notebook", "The best of me", "Rómeó és Júlia" stb, csak néhány a számtalan filmek/könyvek közül, melyek ezt a hatalmas és hosszú évekig/életed végéig tartó szerelmet írják le. Ez mennyire valós és mennyire csak a szerző képzeletének szüleménye?

Például, én már évek ota élek párkapcsolatban és igaz, hogy az elején megvolt a kémia, de utána ellaposodott a kapcsolatunk. Persze ennek az oka a rutinos élet, a megszokás, egymás teljes megismerése, a hosszú hétköznapok, de ennek ellenére a kapcsolatunk nem rossz, csak olyan megszokott, és én ezt normálisnak is tartom. De mégis vannak ezek a mindenki által ismert, nagyon népszerű szerelmi történetek amik néha elgondolkodtatják az embert.

Csak puszta kíváncsiságból kérdem, vajon tényleg létezik ilyen? Nektek mi a véleményetek?

2020. máj. 5. 22:43
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem igen. Többnyire a beteljesületlenség tartósítja őket. Mivel kölcsönösben nem igazán volt részem, arról nem tudok nyilatkozni.
2020. máj. 5. 22:51
 2/24 anonim ***** válasza:
86%
Igen, de ez a szerelem sem tart örökké, attól, hogy mindent elsöprő. Rómeó és Júlia szerelme mindössze néhány napig tartott. A többi filmet nem ismerem. Az van, hogy az évek szépen ellaposítják a nagy szerelmet is. Mi akkor a különbség? Hogy van mire visszaemlékezni. Van, ami átmelegíti a szíved amikor kettőtök kapcsolatára gondolsz.
2020. máj. 5. 22:51
 3/24 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem létezik de nem tartós. Valamiért ezek a filmek és könyvek jellemzően véget érnek a lángolás közepén. A hétköznapok taposó malma már nem fér bele mert az nem eladható.

Van hatalmas szerelem és én hiszem hogy van kapcsolat amiben időről időre fel tud lángolni a köztes időben meg marad a szeretet a tisztelet a kötődés meg a közös emlékek a hétköznap általános megszokásával.

2020. máj. 5. 22:52
 4/24 anonim ***** válasza:
88%
Ideig óráig talán, mindenki magát kábítja leginkább vele.
2020. máj. 5. 22:55
 5/24 anonim ***** válasza:
92%

Rómeó és Júlia pont nem jó példa a hosszan tartó szerelemre :D

Mondjuk életük végéig tartott🤔 az igaz😆 Viszont tényleg lángoló volt, bár az évek alatt tuti eljutottak volna a párkapcsolat "Rómeó, ma te mosogatsz b#meg!" fázisába..

2020. máj. 5. 23:00
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Nincs végtelen szerelem. Ha akármennyire jól kijöttök sem, olyan az egész mint egy zene, akármennyire imádod, 100. hallgatás után már nem adja azt az élményt mint az elején... Annyiból jó, hogy mi emberek azert tudunk megujulni, változni. Leginkább a külsővel van igazán probléma szerintem. Akármennyire jól nézel ki, megunnak, mert ilyen az ember és kész. Nem lehet azt a felfokozott állapotot évtizedekig fenntartani. De gondolj bele, milyen lenne, minden pár, az 50-es, 60-asok is olyanok lennének mint a kamaszok, mindenki rózsaszínben uszna...
2020. máj. 5. 23:20
 7/24 anonim ***** válasza:
31%
Persze hogy van.Viszont csupán az emberek töredéke találja meg a masik felé az életben.Ők az élet asztalánál laposztáskor jobb lapokat kaptak mint te például.Nincs okod magadra haragudni amiert rosszabb helyzetből nem tudsz olyan életet felépiteni,mint ők akik előnyből indulhattak.Ilyen az élet:)
2020. máj. 6. 00:02
 8/24 anonim ***** válasza:
24%
Létezik. De a legtöbb embernek ez nem adatik meg.
2020. máj. 6. 00:12
 9/24 anonim ***** válasza:
38%
A The Notebook óriáskerék-jelenete nagyon durván problémás. A filmet teljes terjedelmében nem láttam, csak azt az egy jelenetet, de nekem annyi elég is volt. Szóval REMÉLEM, nincs olyan "szerelem", amiegy ilyen gázos alaphelyzet után fejlődik ki.
2020. máj. 6. 00:23
 10/24 anonim ***** válasza:
68%
#9 voltam, és nő vagyok.
2020. máj. 6. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!