Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik az a nagy, mindent elsöprő, végtelen szerelem ami néha a filmekben látható és könyvekben olvasható?
A "Me before you", "The notebook", "The best of me", "Rómeó és Júlia" stb, csak néhány a számtalan filmek/könyvek közül, melyek ezt a hatalmas és hosszú évekig/életed végéig tartó szerelmet írják le. Ez mennyire valós és mennyire csak a szerző képzeletének szüleménye?
Például, én már évek ota élek párkapcsolatban és igaz, hogy az elején megvolt a kémia, de utána ellaposodott a kapcsolatunk. Persze ennek az oka a rutinos élet, a megszokás, egymás teljes megismerése, a hosszú hétköznapok, de ennek ellenére a kapcsolatunk nem rossz, csak olyan megszokott, és én ezt normálisnak is tartom. De mégis vannak ezek a mindenki által ismert, nagyon népszerű szerelmi történetek amik néha elgondolkodtatják az embert.
Csak puszta kíváncsiságból kérdem, vajon tényleg létezik ilyen? Nektek mi a véleményetek?
Szerintem létezik de nem tartós. Valamiért ezek a filmek és könyvek jellemzően véget érnek a lángolás közepén. A hétköznapok taposó malma már nem fér bele mert az nem eladható.
Van hatalmas szerelem és én hiszem hogy van kapcsolat amiben időről időre fel tud lángolni a köztes időben meg marad a szeretet a tisztelet a kötődés meg a közös emlékek a hétköznap általános megszokásával.
Rómeó és Júlia pont nem jó példa a hosszan tartó szerelemre :D
Mondjuk életük végéig tartott🤔 az igaz😆 Viszont tényleg lángoló volt, bár az évek alatt tuti eljutottak volna a párkapcsolat "Rómeó, ma te mosogatsz b#meg!" fázisába..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!