Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van meg ki virtualis valosag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van meg ki virtualis valosag helyett a 3ds valosagban el es ismerkedik?!? Mindenfele buherator okoskutyu nelkuk. Hanem az egymadrafigyelesnek szentelik magukat?!?

Figyelt kérdés
2020. máj. 4. 15:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Már csak arra lennék kíváncsi, hogy akik lepontoztak, azok mivel nem értettek egyet a válaszomban. Szerintük attól jó a világ, ha mindenki a telefonjába olvad a tekintetével? Vagy az verte ki a biztosítékot, hogy bizony, még vén, 41 éves fejjel is merészelek szemezni a nőkkel?

15-ös vagyok.

2021. márc. 25. 13:49
 22/22 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok ezzel a kérdéssel, hogy nagyon szívesen ismerkednék élőben, de úgy a kutyának sem kellek. Azért részesítem előnyben a virtuális ismerkedést, mert átlagos külsejű vagyok, nem szoktak leszólítani.

A neten sokkal könnyebb: általában 3-4 levél erejéig ki tudom nyújtani a fotókérést, és addig is beszélgetünk. Addig is megvan az a meggyőződés, hogy én mindent megteszek azért, hogy ne legyek egyedül.

Persze, sajnos egy idő után muszáj fotót küldeni, akkor egyből vége mindennek, vagy muszáj élőben találkozni, az még megalázóbb, ha úgy hagynak ott.

A netes ismerkedésnek megvan az előnye és a hátránya is. Előnye, hogy ellát azzal a tévképzettel, hogy potenciálisan meghódítandó személy vagyok; hátránya, hogy az rettentő rövid ideig tart az illúzió.

2021. márc. 25. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!