Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van meg ki virtualis valosag helyett a 3ds valosagban el es ismerkedik?!? Mindenfele buherator okoskutyu nelkuk. Hanem az egymadrafigyelesnek szentelik magukat?!?
Hogy mit szeretnél?
Neked tényleg a valóság való, mert pocsékul fejezed ki magadat írásban 😃
Én azt vallom, hogy az az igazi, amikor valakit azért szeretsz meg, mert nem tudod nem megszeretni és nem azért, mert erőltetetten kerested a szerelmet.
De én már negyvenes vagyok. Volt egy netes kalandom, de a tartósabb kapcsolataim mind a 3D-ben születtek. Ennek megfelelően nem volt sok kapcsolatom és nem voltam sokszor szerelmes és egy 6 éves periódust leszámítva szexben se sok részem van. Csak szerelemben élvezem a szexet és gumi nélkül, így hát nem szexelek. Megpróbáltam szerelem nélkül, arra jó volt, hogy megértsem, hogy felesleges próbálkoznom, csak azzal élvezem, akibe szerelmes vagyok.
Ez elég egyszerű.
Aki nyilvános helyen a telefonját bújja, az éppen akkor nem akar ismerkedni.
Aki akar ismerkedni, az nem fogja a telefonját bújni.
Aki nyilvános helyen nem akar ismerkedni, az telefon nélkül sem akarna, nyugi. Könyv lenne nála, újságba temetkezne, walkmanon zenét hallgatna stb.
egymásra figyelésnek*
Így érthetōbb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!