Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van meg ki virtualis valosag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van meg ki virtualis valosag helyett a 3ds valosagban el es ismerkedik?!? Mindenfele buherator okoskutyu nelkuk. Hanem az egymadrafigyelesnek szentelik magukat?!?

Figyelt kérdés
2020. máj. 4. 15:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit szeretnél?

Neked tényleg a valóság való, mert pocsékul fejezed ki magadat írásban 😃

2020. máj. 4. 15:14
 2/22 A kérdező kommentje:
Szerintem ebben a kerdesben semmi nehezseg nincs egy osszetett eldontendo kerdes.
2020. máj. 4. 15:54
 3/22 A kérdező kommentje:
Sok itt a matek,fokepp 19ev alatt...
2020. máj. 4. 16:01
 4/22 A kérdező kommentje:
Amugy is eszrevettem a valaszok 90szazaleka arra hajaz amit hallani szeretnenk-lassan minden magyarnak lesz fenn egy kerdese...
2020. máj. 4. 16:59
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Én azt vallom, hogy az az igazi, amikor valakit azért szeretsz meg, mert nem tudod nem megszeretni és nem azért, mert erőltetetten kerested a szerelmet.

De én már negyvenes vagyok. Volt egy netes kalandom, de a tartósabb kapcsolataim mind a 3D-ben születtek. Ennek megfelelően nem volt sok kapcsolatom és nem voltam sokszor szerelmes és egy 6 éves periódust leszámítva szexben se sok részem van. Csak szerelemben élvezem a szexet és gumi nélkül, így hát nem szexelek. Megpróbáltam szerelem nélkül, arra jó volt, hogy megértsem, hogy felesleges próbálkoznom, csak azzal élvezem, akibe szerelmes vagyok.

2020. máj. 4. 17:36
 6/22 anonim ***** válasza:
A netes kaland hány D és miért pont annyi?
2020. júl. 14. 12:05
 7/22 anonim ***** válasza:

Ez elég egyszerű.

Aki nyilvános helyen a telefonját bújja, az éppen akkor nem akar ismerkedni.

Aki akar ismerkedni, az nem fogja a telefonját bújni.

Aki nyilvános helyen nem akar ismerkedni, az telefon nélkül sem akarna, nyugi. Könyv lenne nála, újságba temetkezne, walkmanon zenét hallgatna stb.

2020. júl. 14. 23:47
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

egymásra figyelésnek*

Így érthetōbb lehet.

2020. júl. 15. 08:37
 9/22 A kérdező kommentje:
oké bazz telefonról írtam oktass mester-----
2020. júl. 15. 13:39
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Na látod te is csak a 'buherator okoskutyun' lógsz :D
2020. júl. 15. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!