Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl korai hogy, a srác egy hónap utan azt mondta nekem "szeretlek"?
Szóval elég szerencsétlen helyzet volt, mert pont a kijárási korlátozás alatt ismerkedtünk meg, és a programok nagy része eddig sétálásból meg szexből állt, ugyebár nem tudtunk menni sehova. Aztán a mai nap folyamán akció után azt mondta "szeretlek". Annyira lesokkolt, hogy rávágtam "én is". De én ebben nem vagyok biztos, igy egy hónap után. Alig ismerjük egymást, és szerintem ő azt hiszi mi együtt vagyunk, közben meg csak szexeltünk párszor.
23/L
Miért lenne fura? Jó eséllyel ő már úgy érzi, hogy van valami, ha randizgattok és szex is volt. Ha nem kötöttétek ki, hogy ez szexkapcsolat, akkor mit gondoljon szerencsétlen srác?
És ilyenkor érzem nevetségesnek, amikor arról beszél egy csomó nő, hogy a nők mennyivel érettebbek és hasonlók. Látszik az itteni kérdésekből.
Ha te is igy erezned, nem korai. ;) ennyit tudok hozzafuzni.
Hagyj meg idot magadnak. Enis hasonloan jartam mint te de enis beleszerettem es bar amikor kimondta enis bizonytalanul visszonoztam, igy 10 ev utan azt mondom nem bantam meg :D.
Inkabb az a durva hogy a szex előbb van mint bármi mas... meg csak nem is ismeritek egymást ahogy írod de simán lefeküdtök egymással... 😅😂
Nem tom nálad hogy mennek a dolgok de nagyon szánalmassan 😂😅
A normális sorrend ugy lenne hogy
Randi->ismerkedés->jo veled lenni/Kedvellek->csók->szeretlek->előjáték->szex 🧐😬😳 de sokan meg fordítják... ezért ne is csodálkozzatok hogy a szeretlek is előbb jön mert a sorrendet te/ti cseréltétek meg!
Szegény srác. Piszkosul mellényúlt veled.
Vagy profi troll vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!