Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek le lehet élni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek le lehet élni egy életet az igazi nélkül?

Figyelt kérdés
Full tudom, hogy ő az de ő már nem lehet az enyém soha, és nem tudom, hogy így van értelme ennek egésznek.
2020. máj. 3. 05:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod hogy ő az ? És mért nem lehet a tiéd ?
2020. máj. 3. 05:29
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem o az.
2020. máj. 3. 05:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ő a nagy Ő akkor hogyhogy mással van és tudod hogy nem lehet a tiéd?
2020. máj. 3. 06:20
 4/13 anonim ***** válasza:
20%
Hat persze ,hogy le lehet. Keves sz olyan kapcsolat ahol s ket fel egyforman szeret. Altalaban az egyik jobban. Aztan ott a gyerek kerdes, amikor veletlenul becsuszik a terhesseg. Ezert nosul meg a pasi. Biztos nagyon fiatal vagy meg, az elet nem romantikus lanyregeny.
2020. máj. 3. 06:46
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
kezdjük ott, hogy a "nagy ő" akar téged/ akar engem. Ha ez nem így van, nem ő az.
2020. máj. 3. 08:13
 6/13 anonim ***** válasza:
27%

Az enyém azóta már nős. Akart engem, a szakításunk után is sokáig szenvedett, még most is keres évente többször, szóval ennyit arról, hogy az igazival sosem mentek szét, blablabla.

Lehet élni így is, de ha képes is leszel újra kapcsolatban lenni, az már nem lesz olyan... Lehet, hogy a másik nagyon fog szeretni téged, de te őt nem tudod majd ugyanannyira. Ettől még működhet, lehet közös életetek, család, gyerek, aztán ezek mellett sem időd, sem energiád nem marad gondolkodni.

2020. máj. 3. 08:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Valaki mondja már meg honnan lehet tudni, hogy biztosan ő a nagy Ő? Komolyan kérdezem, semmi provokatív szándék nincs ebben a kérdésben. Mit kell érezni?
2020. máj. 3. 08:40
 8/13 anonim ***** válasza:
16%
7 mindig rá gondolsz és alig város, hogy újra a közelében lehess.
2020. máj. 3. 08:43
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak egy nagy Ő van.
2020. máj. 3. 09:44
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a mondva-csinált “ō az igazi” duma csak ábrándozás.. le lehet élni egy életet úgy, hogy közben nem kergetsz üres álomképeket..

Erōssen kétlem, hogy pont olyasvalaki legyen az “igazi”, aki a háta közepére se kíván téged és rég szakított már veled.. nagyon buta kell legyen valaki ahhoz, hogy ezt higgyje.

2020. máj. 3. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!