Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beletek hanyan voltak szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beletek hanyan voltak szerelmesek?

Figyelt kérdés

Es ebbol hany emberrol jottetek ossze?

Hanyszor voltatok szerelmesek? Es ebbol hany kapcsolatotok lett?

Korotokat, nemeteket is irjatok le kerlek.

2020. ápr. 29. 22:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%

Belém senki.

Szerintem én sem voltam, csak valami többet éreztem fizikai vonzalomnál. Ilyenből több volt, eggyel voltunk együtt egy ideig.

(29/N)

2020. ápr. 30. 08:00
 12/16 anonim ***** válasza:
62%

Nem tudom igazából, egy komoly kapcsolatom volt a mostanin kívül, de hogy szerelmes volt-e belém így igazán a srác, nem tudom. A mostaninál sem volt rózsaszín köd, de szeret.

Egy srác volt aki remegett ha megolelt, de én csak barátként tekintettem rá. Hogy ő csak belém volt-e ilyen, vagy bármelyik más csajjal, nem tudom.

Ilyen remegős szerelem a részemről kettő volt, osszejottem velük, de egyik sem volt komoly kapcsolat, úgy érzem csak kihasznaltak.

Kisiskolás koromban meg volt két-három srác akik után epekedtem, de ezt nem mondanám szerelemnek, inkább csak abrandozas volt, kettőt nem is ismertem csak látásból.

2020. ápr. 30. 08:53
 13/16 anonim ***** válasza:
62%
*velem volt-e ilyen
2020. ápr. 30. 08:54
 14/16 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem 5-6 férfi legalább szerelmes volt belém, közülük 3-mal voltam együtt rövidebb ideig.

Én összesen kétszer voltam szerelmes eddig, ebből az egyik viszonzatlan gimis szerelem volt és évekig csak kihasznált de nem jöttünk össze, a második pedig a férjem lett. 28N

2020. ápr. 30. 10:02
 15/16 anonim ***** válasza:
62%

3 férfi mondta, hogy szerelmes belém. Sokan voltak még rajtuk kívül, akikből kiváltottam valami rajongás szerűséget, de ők nem ismertek igazán, nem is szerethettek. (Kb 8 ember kb)

Én eddig egyszer voltam szerintem szerelmes, az nem talált viszonzásra. Még várom azt az embert, akivel kölcsönösen így érzünk.

Komolyabb kapcsolatom 1 volt, de tudtam hogy nem fog örökké tartani, nem szerettem eléggé.

22L

2020. ápr. 30. 11:50
 16/16 anonim ***** válasza:

Hu hat igazán szerelmesek 4-en. Legalábbis akikről tudom.

Ezek közül mindhárommal az utolsóval meg tart.

Az utolsó előttivel tartott a legkevesebb ideig, en szakitottam bele mert nem voltam bele szerelmes egy 3 hónap után, de azt megprobaltam, adtam neki annyi időt, de utána már feleslegesnek éreztem tovább húzni ha addig nem alakult ki.

En háromszor voltam szerelmes, legelőször 15 evesen, az első barátommal o akkor volt 18, 5 hónapig voltunk együtt. Utána 17 evesen, ő volt az első komoly kapcsolatom, vele 1 évig voltunk együtt aztan egy kis időre megint osszejottunk, de elég toxikus volt már a második felvonasban.

Utana pedig 20 evesen a mostani barátommal.

Voltak ilyen fellangolasok persze, az elsőnek hitt szerelem általános iskolában amiből semmi nem lett persze szerelem se volt, aztán egyejszakas kalandjaim is voltak sajnos vagy nem sajnos, erasmus alatt is randiztam egy francia sráccal, egy párszor elvoltunk de a csoknal több nem történt köztünk, nagyjából ennyi.

24 eves vagyok, mostani párommal jól megvagyunk, volt egy kisebb szünet a kapcsolatunkban, amikor en külföldön tanultam fel évet, de mikor hazajottem újra megtalaltuk egymást, nem is tervezek tovább állni meg semmi, ugyanazt érzem amit 4 éve kezdtem el érezni felé.

Az allamvizsga után tervezünk osszekoltozni bár en mar most is nála elek😂

2022. febr. 19. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!