Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beletek hanyan voltak szerelmesek?
Es ebbol hany emberrol jottetek ossze?
Hanyszor voltatok szerelmesek? Es ebbol hany kapcsolatotok lett?
Korotokat, nemeteket is irjatok le kerlek.
Sokan voltak szerelmesek belém és sajnos több szívet is törtem, de csak néhány (4) komoly kapcsolatom volt ezidáig. Én is voltam viszonzatlanul szerelmes, bár nem sokszor, de akkor nagyon. Ritka az, amikor kölcsönös a szerelem.
N
Szerintem durván 10, esetleg 15. (De a 15-tel már lehet sokat mondtam. Nehéz meghúzni a határt a nagyon erős tetszés és a szerelem között.) Ebből 2-3 emberrel jöttem össze.
Én olyan 5-ször voltam szerelmes. Akikbe én szerelmes voltam, azok közül egyikkel sem jöttem össze.
(Ebből kitalálható, hogy sajnos még nem volt viszonzott szerelmi kapcsolatom az életben, amikor mindketten szerettük egymást kölcsönösen.)
26/F
Beletek hanyan voltak szerelmesek?
Max 2, de nem vagyok benne biztos én sem, hogy az szerelem volt részükről.
Hanyszor voltatok szerelmesek? Es ebbol hany kapcsolatotok lett?
Kb. 4 alkalommal. Egy jött össze, a mostani kapcsolat, de visszakanyarodva az első kérdéshez, szerintem ő nem szerelmes belém.
35/N
Tudomásom szerint még senki.
3x voltam úgymond "szerelmes", bár inkább szerintem csak egy nagyon erős vágy,tetszés. Ebből 2 totál plátói volt,a harmadikat nem tudom,de nála sem észleltem jeleket.
Nekem az a tapasztalatom,hogy még talán soha nem voltak ilyen megjátszottak és hamisak a kapcsolatok.Lehet én vagyok túl merev ilyen téren,de a környezetemben is csak ezt látom szinte.Minden a külsőségekről szól,még akiről soha nem gondoltam volna,róla is kiderült,hogy félrelép.
21/l
Túl kevesen és én ellenben túl sokszor.
Ismered a Csaknekedkislány zenekart?
Most ez lesz a mottóm:
"Annyi szívem lesz,amennyi kell. Megcsalok mindenkit mindenkivel. Szeressenek akkor is, ha túl nagy az ára. Sírjanak a nevem hallatára. "
Ági vagyok,jegyezzetek meg.😀
De komolyan elegem van abból, hogy mindig mindent beleadok és csak morzsák potyognak. Hülye vagyok.
- Nem tudok róla, hogy lett volna ilyen bárkivel is. (talán 1 valakinek tetszettem, legalábbis ezt éreztem akkor)
- Senkivel:D
- Hát most nem számolgatom, de volt egy pár. Nulla. :P
26/f
Kb. 10 férfi vallott szerelmet vagy mondta, hogy szeret. Az más kérdés, hogy én ebből úgy a felét éreztem teljesen őszintének.
Őszintén szólva nem tudom, hogy voltam-e már szerelmes. Szerettem férfiakat, volt 2, akit nagyon. Velük párkapcsolat is lett, ill. a második még van is. De szerintem a szerelem az nem ez, ennél intenzívebb, hevesebb, egészebb. Persze meglehet, hogy tévedek és én várnék el túl sokat a szerelemtől.
26N
2 férfi volt eddig az életembe. Az elsővel 5 évig voltunk együtt, de aztán a részemről elmúlt a vonzódás, szándékosan nem írom hogy a szerelem múlt el, mert mostmár tudom, belé sohasem voltam szerelmes. Ő viszont belém nagyon.
Vége lett, és jött az igaz szerelem ami azóta is tart... Egy pillanatra nem inog meg, és tudom hogy ez kölcsönös is.
Szóval, belém 2 ember volt szerelmes amikről tudok , abból az egyik még mindig az.
Mindkettő kapcsolat volt , de egyedül a jelenlegi páromnál érzem azt, hogy szerelmes vagyok 😊❤️
Talán 4 fiú volt belém szerelmes.
Az első kettő még általánosban, kölcsönös volt, de így nyilván nem volt igazi kapcsolat. :-)
Aztán az első barátom, meg aki volt legutóbb.
Voltak még kapcsolataim, de azok egyoldalúbbak voltak a részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!