Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom egy olyan emberrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom egy olyan emberrel barátkozik aki régebben át vert, leköpött, elhordott mindennek és ráadásul nekem is akart jönni? Fel

Figyelt kérdés

tettem neki a kérdést hogy én vagy az a bizonyos barát mert nem bírom már el nézni hogy ennyire semmibe veszi az érzéseim és megaláz. Többször is át hívta hozzánk ezt a személyt meg el is ment hozzá. Ti mit tennétek a helyembe? Egyébként mikor fel tettem neki a választással a kérdést arra azt mondta hogy ő nem akar választani. Azt is hozzá teszem hogy van egy 2 éves kisfiúnk

Szerintetek?

2020. ápr. 29. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Nincs igazad.
2020. ápr. 29. 20:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Én fognám a cuccom, a gyerekem és elköltöznék,miután megbeszéltem a párommal a dolgot, mert nem várnám meg hogy tönkre tegye a családom is. Ha a pár nem veszi észre kik azok akik igazán szeretik akkor így járt.

Ha igaz ez, amit írsz a szóban forgó emberről,akkor elképzelhető, hogy szervezetten csinálja, azért, hogy titeket összeveszejtsen. Az ilyen ha direkt szervezetten próbálja leépíteni a másikat, szociopata viselkedésre vall.

De ha a párod is tisztában volt ezekkel a dolgokkal, bár nem egyértelmű milyen átverés, és a rágalmazásról sem írtál semmit, de ha ártatlan vagy mindenben, és ne haragudj hogy ezt írnom kellett, de hogy értsd, ha valami nagyon necc zaklatóról van szó, akkor azon is elgondolkoznék a helyedben, hogy a párod nem-e csak megjátszotta, hogy és már régebb óta barátok, pl. mielőtt te összejöttél vele. Onnantól kezdve ha ez igaz, bár csak egy tipp volt azok alapján ahogy a leírói részedben írod, akkor még neccesebb a dolog.

2020. ápr. 30. 10:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Hozzá teszem hogy a párommal már együtt voltunk mikor ez az egész történt

Az átverést úgy gondoltam hogy a párom előtt vele voltam együtt de csak arra kellettem neki ha érted..

A párommal mikor össze jöttünk drogot akart ez a személy kínálni a páromnak én pedig ezt nem néztem tétlenül és szóltam neki hogy azért álljon meg a menet hagyja a páromat békén!

És ezért meg akart verni el hordott mindennek meg le akart köpni stb.

2020. máj. 4. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!