Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedvel vagy csak barátkozik?
Oké szóval a helyzet úgy néz ki, hogy én kb 1 hónapja mentem szét az akkor práommal akivel már nem beszélek.. Van a suliban egy lány akit még az exemen keresztül ismertem meg és a szakítás után többször beszélgettünk stb.
Azt vettem észre magamon, hogy igencsak megkedveltem a lányt és az elmúlt hetekben amikor összefutottunk mindig mosolyogva köszöntünk, volt hogy megölelt, meg egyszer egy légpuszit (vagy valami ilyesmit) küldött nekem. Viszont neten meg nem beszélünk, mert nem nagyon ír vissza, bár nincs is sokat fent. A haverom szerint jelez nekem, de én eléggé önbizalomhiányos vagyok és kicsit tartok attól, hogy csak részemről van szerelem. Nemsokára terveztem elhívni valahová beszélgetni. Szerintetek van valami érzelem felém a lányban vagy csak így barátkozik? Mit gondoltok?
Nem mindegy? Mindkettő jó jel. Lépj és majd kiderül!
Hajrá!
A legjobb kapcsolatok a barátságokból leszek. Barátkozzatok nyugodtan.
élőben is annyi kezdeményezni egy beszélgetést mint a netes chat-eken vannak a jégtörők. Odamész mondasz valami hülyeséget és már meg is történt onnantól csak csorogni kell lefelé a kis patakban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!