Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a/egy nőnek?
Figyelt kérdés
Egyéni, független véleményeket szeretnék pusztán kíváncsiságből.2020. ápr. 27. 23:34
13/22 anonim válasza:
Vasárnap pizza lesz az ebéd. Lesz vega és húsos is. 🍕
14/22 anonim válasza:
Mi kell a nőnek? Hogy nőnek érezhesse magát. Ha ezt egy erős férfi mellett érzi, akkor férfi kell neki, akihez aztán hozzá is mehet. Valaki attól érzi magát nőnek, ha szülhet. Valaki attól, ha pasizhat, húzhatja az agyukat, csajoskodhat kedvére. Valaki egy bomba alaktól érzi magát nőnek, vagy a szép ruháktól/cipőktől stb..Mindenki mástól érzi magát nőnek, de az biztos, hogy a nőknek erre van a legnagyobb szükségük.
15/22 anonim válasza:
Mikor mi.
Nekem most épp egy férfi kellene, akit őrülten kívánok, és ő is engem, aki heves, szenvedélyes... De van, amikor semmi és senki nem kell, csak hagyjanak békén punnyadni.
16/22 anonim válasza:
Jóképű férfi, sok pénz, kocsi, lakás.
17/22 anonim válasza:
Kölcsönös szerelem és szenvedély.
19/22 anonim válasza:
Szia!
Gazdag jóképű pasi, sok pénz csupa nagybetűvel. Mindent megvegyenek neki, cserébe maximum elviseli a másikat de csak egy darabig. Azért nem árt egy drága autó, bocs inkább kettő mert ugye neki is kell. De minek?
Mert nem vezet, hanem a pasi mellett feszít.
Ja és idővel kéne egy pár gyerek meg család is.
Édes istenem, és még én vagyok nehéz eset.
20/22 anonim válasza:
#10: Akkor te lazacra kapsz pénzt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!