Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek bejönne egy ilyen fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejönne egy ilyen fiú?

Figyelt kérdés
21 éves 190 cm magas izmos kockás hasa van sötét barna haj mélybarna szemek mellé barnább (latinosabb) bőrszíne.Szerintem nagyon jóképű. Határozott,társasági igazi "hangadó" ember aki bárhol feltalálja magát. Borostás arca van. Mindenkivel megtalálja a közös hangot, szeret emberek között lenni. Tud és szeret is főzni.Nem ijed meg ha el kell mosogatni vagy kitakarítani. Szeret utazni, imád vezetni,kirándulni nyaralni egy évben többször is. Szereti a spontán sütögetéseket,iszogatásokat.Szeret viccelődni hülyéskedni ha kicsit iszogat akkor csípősebb beszólásokat is tesz (annak aki vevő rá) egyébként tud viselkedni.
2020. ápr. 27. 19:57
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Nem, túl unalmas az ilyen, aki mindenhez ért és mindenkinek tudja mit mondjon. Utálom az ilyen pasikat.
2020. ápr. 27. 19:59
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Nem igazán szimpatikus.
2020. ápr. 27. 20:02
 3/10 anonim ***** válasza:
37%
Én egy hasonló kaliberű férfival vagyok együtt,szóval igen, szimpatikus.
2020. ápr. 27. 20:15
 4/10 anonim ***** válasza:
32%
Igen, a parom is ilyen. Szerintem ez az alap amugy, nem tudom, az elozo par valaszolonak mi a problemaja konkretan, en az olyan embereket nem birom, akiknek mindenkivel van valami baja, nem lehet veluk tarsasagba menni, mert o xy-t nem ismeri, nem birja, kotekszik masokkal vagy lenezo a semmire, stb. Mi egyedul az osbunko tahokat, agressziv embereket keruljuk, de azon kivul barmilyen tarsasaggal megtalaljuk a kozos hangot.
2020. ápr. 27. 20:22
 5/10 anonim ***** válasza:
27%
Ha ennyire bejön akkor mit itt kérdezősködsz? Vagy itt menőzöl, hogy milyen jó pasid van? Jól mutat melletted, kompenzálja az önbizalomhiányodat? Önmagáért szeresd a pasit, ne azért mert Katika meg Évike barinőd irigy rád, mert nekik nics ilyen, tiszta felszìnes gondolkodás.
2020. ápr. 27. 21:03
 6/10 anonim ***** válasza:
34%

Az, hogy mindenkivel megtalálja a közös hangot csupán annyit jelent, hogy tükörember aki mindig azt mondja amit a másik hallani akar, nem vállalja fel a valódi véleményét. Mindenkinek van jó pár embertípus amit ki nem állhat, ebben semmi rossz nincsen. Én biztos nem lennék olyannal aki az ilyen emberekkel is ugyan úgy jópofizik.

A többi rendben van, de akinek vannak elvei meg véleménye az nagyon sok emberrel nem lesz puszipajtás viszonyban.

2020. ápr. 27. 21:03
 7/10 anonim ***** válasza:
61%
6 Nem igy latom, mert a legjobb baratjaval is siman vitaznak barmin (nem veszekednek), sok mindenben nem egyezik a nezopontjuk. Valoszinuleg keves az idiota a kornyezetunkben, akik rogton felkapjak a vizet azon, ha ellentmondasz nekik. Alapvetoen alacsony intelligenciara vall az, amikor szemelyes sertesnek veszed, ha valakinek kulonbozik a velemenye a tiedtol.
2020. ápr. 27. 21:12
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
#5 ne legyél már ilyen naiv. Nyilván a kérdező saját magáról írta ki a kérdést...
2020. ápr. 27. 21:37
 9/10 anonim ***** válasza:
27%
Sajnælom, de nem. Nálam a barna bőr, a véleményvezér (hangadó) státusz és a borosta külön-külön is kizáró okok. Érdeklődési kör tekintetében pedig a leírás alapján egyáltalán nincsen közös pont.
2020. ápr. 27. 21:48
 10/10 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem iskolázatlanabb nőknél kellene próbálkoznod, kérdező, nekik kb. ugyanazok a legfontosabb szempontok, mint amit te leírtál magadról.
2020. ápr. 28. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!