Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van köztetek olyan akinek ez bejönne?
En azt hinnem hogy nem tetszem neki, es azert van zavarban nehogy közelitsek mert nem akar megbantani, de elszaladna legszivesebben a csok elöl is diszkreten kiter pusziba, vagy azt varja hogy en legyek a ffi aki raveti magàt? En a nöiessegem akarom megélni.
À mindenhogy felejtös
El nem tudom képzelni egy ilyen fiú hogy viselkedne mikor bemutatom otthon vagy a barátaimnak. Bebújna mögém? Vagy pironkodva lesütött szemmel várná hogy leharapja valaki a fejét? Aztán az ágyban én erőszakolom meg? Én az ágyban igényem a dominanciát. Egy ilyen fiú lehet be se mer nyúlni a bugyimba nem hogy rendesen odatenni magát.
Legalábbis határozottan ezek futnának át az agyamon. Komolyan érdekel a válasz ezekre a kérdésekre bár a való életben nem hiszem hogy kivárnám hogy megtudjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!