Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok van köztetek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok van köztetek olyan akinek ez bejönne?

Figyelt kérdés
Van akinek bejönne egy olyan fiú aki gyakran zavarba jön ha veletek beszél, elpirul ha nagyon közel kerültök egymáshoz vagy megfogjátok egymás kezét?Vagy ha első randi végén csók helyett arcra puszit ad?Persze idővel azért feloldódna.
2019. aug. 15. 21:20
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Minden álmom. 😗
2019. aug. 15. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire jön be a fiú
2019. aug. 15. 21:29
 3/8 anonim ***** válasza:
37%

En azt hinnem hogy nem tetszem neki, es azert van zavarban nehogy közelitsek mert nem akar megbantani, de elszaladna legszivesebben a csok elöl is diszkreten kiter pusziba, vagy azt varja hogy en legyek a ffi aki raveti magàt? En a nöiessegem akarom megélni.

À mindenhogy felejtös

2019. aug. 15. 21:35
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Első randin nem nagyon illik csókot adni szerintem, ha csak nem egyértelmű a vonzalom, már bocs.
2019. aug. 15. 21:59
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

El nem tudom képzelni egy ilyen fiú hogy viselkedne mikor bemutatom otthon vagy a barátaimnak. Bebújna mögém? Vagy pironkodva lesütött szemmel várná hogy leharapja valaki a fejét? Aztán az ágyban én erőszakolom meg? Én az ágyban igényem a dominanciát. Egy ilyen fiú lehet be se mer nyúlni a bugyimba nem hogy rendesen odatenni magát.

Legalábbis határozottan ezek futnának át az agyamon. Komolyan érdekel a válasz ezekre a kérdésekre bár a való életben nem hiszem hogy kivárnám hogy megtudjam.

2019. aug. 15. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#5 Ott a pont!
2019. aug. 15. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fontos, hogy a fiú magabiztos legyen, így neg hiszem.
2019. aug. 15. 23:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Az arcra puszi rendben van. Pirulás kevésbé. Nem férfias.
2019. aug. 15. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!