Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bejönne nektek egy ilyen lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejönne nektek egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és még soha nem volt egy kapcsolatom se.

Életembe nem jártam még szórakozóhelyen se és hogy őszinte legyek 5 hónapja voltam részeg először.

Kicsit fiúsnak tartom magam belsőre, már kiskoromban is jobban szerettem autókkal játszani. Jobban szeretem a harcos,verekedős filmeket, de azért néha jól esik valami romantikusabbat is nézni.

Nem sminkelek, van egy szempillaspirálom de nem igazán használom, nem szeretem a magassarkúkat, szép meg minden de mégis taszít, egyszerű, lazább ruháim vannak amit annyira nem mondanék fiúsnak de nem is annyira lányos.

Kissé introvertált vagyok, régebben nem tudtam feloldódni csak hosszú idő után de ez már sokat javult. Sokszor elpirulok amit utálok magamban. Kedves vagyok, törődő, próbálok másoknak segíteni amiben tudok, sokszor megharagszok másokra minden apróságért de ezen is próbalok változtatni.

Én szeretnék már valakit aki szeret és én is viszont szeretem. Aki törődik velem, ölelget, puszilgat.

Minden este a párnámat ölelve alszom el, anélkül nem is menne.

Sokszor megkaptam már, hogy cuki vagyok de akkor mért nem közeledik felém senki.

2019. okt. 27. 16:22
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
77%
Kapsz majd privátot bőven
2019. okt. 27. 16:29
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon.
2019. okt. 27. 18:49
 3/25 anonim ***** válasza:
11%
Milyen magas vagy és hány kiló?
2019. okt. 29. 13:27
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kifejezetten bejonne nekem
2019. okt. 29. 14:07
 5/25 anonim ***** válasza:
91%
Biztos aranyos lány vagy a leírtakból. És persze hogy bejönne. Minden olyan tulajdonság és szokás meg van benned ami egy fiúnak tetszett, többek között nekem is. Szóval no para. Biztosan jön majd valaki aki érdeklődik majd irántad, foglalkozni fog veled és ugyan annyira fog szeretni mint te őt. Az is megtörténhet hogy közeledtek már feléd csak nem vetted észre. Próbálj meg kicsit nyitottabb lenni az emberek felé. Sok sikert és kitartást. Ha gondolod beszélhetünk. 18f
2019. okt. 29. 14:35
 6/25 zol56 ***** válasza:
93%

Be. Ha korodbeli lennék.

Ne baj, hogy 18 évesen nem vagy túl egy focicsapaton. Nem baj, hogy nem csapod szét magad szórakozóhelyeken. Nem baj, hogy hétvégente nem iszod öntudatlanra magad. Persze mindent lehet mértékkel csinálni. Ezekre régebben pozitívumként hondoltak. Lehetsz smink nélkül is szép és főleg természetes. Próbálj azért nem átbillenni a fiússág oldalára. A lányoknál a cukiság már fél siker. Hidd el legalább 20 éves korodra nem leszel egy lehasznált érzelmileg kiégett üres menővagyok. Sok ember keresi még az Értéket.

Sokan keresnek ilyen lányt.

2019. nov. 6. 14:16
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen rendben vagy, nem kell mindenkinek cicababának lenni, a fiúknak sem csak azok kellenek, sokan szeretnének maguknak egy cuki barátnőt.

Vedd figyelembe, hogy a korodbeli fiúk nagy része szintén nem elég tapasztalt, vagy éppen nehezen oldódik lányok környezetben. Írtad, hogy próbálod fejleszteni magad, ami nagyon fontos. Próbáld ki, hogy te is nyiss a számodra szimpatikus fiúk felé. Egy kedves mosoly, ha találkoztok, egy kis csevegés semmi nagy dolog.

Persze flörtölhetsz is, ha jó a kedved, az sem tilos.

2019. nov. 6. 14:31
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

A leírtak alapján aranyosak és jó embernek látlak, találsz majd part, ez miatt igazán ne aggódj.

Sokaknak bejön az ilyen adottságokkal rendelkező lány, csak normális fiút kell ki fognod.

Csak nehogy kihasználjanak téged , erre vigyázz...:)

2019. nov. 6. 15:53
 9/25 anonim ***** válasza:
94%

Nem szeretnélek bántani, ezt nőként írom saját tapasztalatból. És csak saját vélemény, nem kötelező elfogadni...

Szerintem kezdj el kicsit nőiesedni. Ez nem azt jelenti hogy járjál tűsarkúban meg játszd el az idióta pcsát, csak kezdj el foglalkozni magaddal. Esetleg egy szemöldök igazítás, egy-egy csinos ruha, ami nem kényelmetlen, ugyanúgy jól érzed magad benne, de látod hogy sokat dob a megjelenéseden, vagy valami szerényebb színű körömlakk, stb.

Hidd el, nagyon nagyon sokat segítene az ismerkedésben ha kicsit csinosabb lennél, és jobban is ereznéd magad tőle. Megegyszer mondom, legyél ugyanugy önmagad, nem kell kifordulni a bőrödből, csak apró változtatásokkal kezdj kicsit igényesebb lenni!

2019. nov. 6. 16:36
 10/25 anonim ***** válasza:
93%

Szia.

Nekem se volt még párkapcsolatom és én 25 éves lány vagyok.

Tényleg ari vagy.

2019. nov. 13. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!