Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönne nektek egy ilyen lány?
18 éves vagyok és még soha nem volt egy kapcsolatom se.
Életembe nem jártam még szórakozóhelyen se és hogy őszinte legyek 5 hónapja voltam részeg először.
Kicsit fiúsnak tartom magam belsőre, már kiskoromban is jobban szerettem autókkal játszani. Jobban szeretem a harcos,verekedős filmeket, de azért néha jól esik valami romantikusabbat is nézni.
Nem sminkelek, van egy szempillaspirálom de nem igazán használom, nem szeretem a magassarkúkat, szép meg minden de mégis taszít, egyszerű, lazább ruháim vannak amit annyira nem mondanék fiúsnak de nem is annyira lányos.
Kissé introvertált vagyok, régebben nem tudtam feloldódni csak hosszú idő után de ez már sokat javult. Sokszor elpirulok amit utálok magamban. Kedves vagyok, törődő, próbálok másoknak segíteni amiben tudok, sokszor megharagszok másokra minden apróságért de ezen is próbalok változtatni.
Én szeretnék már valakit aki szeret és én is viszont szeretem. Aki törődik velem, ölelget, puszilgat.
Minden este a párnámat ölelve alszom el, anélkül nem is menne.
Sokszor megkaptam már, hogy cuki vagyok de akkor mért nem közeledik felém senki.
Viselkedj nőiesebben. Fentebb már ajánlotta egy nő, mit kellene ehhez csinálnod.
Egyébként nekem is szimpatikus vagy, de nem akarok ismerkedni.
Ffi.
Súlyt nem írtál, pedig az sokat számít...
Nem vagyunk egy korosztály, de amúgy teljes mértékben bejönnél :)
30/F (Én még sosem voltam részeg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!