Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek bejönnek a teltkarcsú lányok?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 24. 21:23
1/14 anonim válasza:
Bocsi, nőként válaszolok.
A szépség mindenkinél mást jelent, ízlések és pofonok.
Nyugodj meg szépen, 100%, hogy van olyan pasi, akinek tetszik a te alakod.
2/14 anonim válasza:
Ha a mellénél és a fenekénél telt máshol meg karcsú
3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Csak olyan rosszul esik hogy a többi barátnőmnek mindig bókolnak de nekem még egyszer sem, és nagyon zavarba jövök ha több vagy egy fiú mellett kell elmennem de nem értem miért 😩.
2020. ápr. 24. 21:35
4/14 anonim válasza:
Nem tudok rá válaszolni, mert a nőknél a "teltkarcsú" legalább olyan széles tartományt jelent, mint a férfiaknál az "erős csontozatú" vagy a "mackós". Van olyan nő, aki önmagát teltkarcsúként határozza meg és tetszik, illetve van olyan is, aki szintén teltkarcsúnak tartja magát, de nincs az a pénz, amiért hozzáérnék. A különbség csak annyi, hogy az utóbbi teltkarcsú hölgy 30 kg-mal többet nyom a mérlegen, mint az előbbi, pedig a testmagasságuk azonos.
5/14 anonim válasza:
Arányosan telt nőket szeretem. Vékonyak nem jönnek be, olyan mint ha egy 12- éves gyerekkel lennék együtt. Ez az én véleményem és az is hogy több olyan férfi van aki a teltebb idomú nőket részesíti előnyben.
7/14 anonim válasza:
Mi neked a teltkarcsú?
Mert hallottam már ezt 160/60-ra is mondani, meg 160/95-re is.
8/14 anonim válasza:
Amúgy, a fő kérdés, hogy magára mondja e, hogy teltkarcsú.
Mert általában azt látom, hogy itt a fő elcsúszás.
Az a nő, akit a férfiak többsége teltkarcsúnak tart, az magát átlagosnak szokta bélyegezni.
Aki magát teltkarcsúnyak hívja, azt a férfiak már sokkal kevésbé elfogadható jelzőkkel szokták illetni.
9/14 A kérdező kommentje:
168 centi vagyok és 70 kg
2020. ápr. 24. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!