Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem meddig tart?
Ameddig minden napos munka van a kapcsolatban, ameddig odateszik magukat és randiznak, romantikáznak, kedveskednek, beszélgetnek.
Én azzal sem értek egyet feltétlenül, hogy eltűnik a rózsaszín köd. Mi 10 éve vagyunk együtt, időszakosan, egy-egy romantikusabb pillanat alatt igen is visszatér a rózsaszín ködnek nevezett valami.
Nem kell álomvilágban élni, a szerelem nem lesz ugyan az az őrült rajongás ami mondjuk az első pár évben. De ha munka van a kapcsolatban akkor meg fog maradni az intenzív szerelem némi visszatérő rózsaszín köddel. Sajnos sokan hiszik, hogy nincs baj a kapcsolattal ha röpke 3 év után mondjuk már nyoma sincs a szerelemnek és egy langyos barátság tartja őket össze. De szerintem egy jó kapcsolatban amit megfelelően ápolnak a felek igen is meg fog maradni a szerelem akármeddig.
A leghosszabb szerelem amit láttam már lassan 40 éve tart. Elég rájuk nézni és látod, hogy olyanok mint a szerelmes tinik. Ha megkérdezed őket akkor is azt mondják, hogy ők a mai napig szerelmesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!