Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy lányba már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy lányba már az első randi után, majd leallitott, hogy neki ez túl gyors, nem biztos a dologban es szerinte tul sokat akarok. Van eselyem javitani?

Figyelt kérdés
egyszer talalkoztunk, aztan sokat beszélgettünk, teljesen elvarázsolt. aztan tudtara adtam h nagyon jol éreztem magam vele es szeretnek meg vele talalkozni. ezutan kicsit passzivabb lett, mondvan h o nem tusja
2020. ápr. 17. 17:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
76%
#20: Ha a csaj nem akart tőle többet, akkor még idejekorán leállíthatta volna a kérdező közeledését. Vagy mondjuk a randi után is őszintén és nyíltan megmondhatta volna neki, hogy legyen vége, nem pedig kifogásokat keresni, illetve a másik félben hiú reményeket kelteni, hogy ebből még esetleg lehet valami (magyarán nem kellett volna hülyítenie a kérdezőt). A csaj is csak saját magát hozta nehéz helyzetbe azzal, hogy mindenféle kibúvókkal és hazugságokkal próbált menekülni, ahelyett, hogy néhány őszinte mondattal egyszer s mindenkorra lezárta volna az ügyet. Barátkozni meg szerintem ilyenkor nem érdemes (saját tapasztalat), addig a kérdező sem tudná lezárni magában az ügyet, és mindig reménykedne, hogy "hátha egyszer mégis megszeret". Az meg már más kérdés, hogy pl. én személy szerint egyébként is mennyire szívesen barátkoznék egy olyan emberrel, aki játszmázott velem.
2020. ápr. 21. 08:40
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Az emberi kapcsolatokban, mint mindenben, alap a fokozatosság elve. Hagyni kell teret és időt a másiknak.

Ez legyen haverság, barátság, főleg a szerelem.

Mindenkinek más a tempója. Egyiknek sok idő kell, hogy megtalálja a saját helyét egy bármilyen viszonylatban,

a másiknak meg elég néhány pillanat, és már szerelmesnek hiszi magát. Ez a két véglet.

Türelem, alkalmazkodás, tapintat. Az a párkapcsolat tart ki akár egy életen keresztül, amelyikben ezt az alapelvet mindkét fél megpróbálja lehetőleg mindig szem előtt tartani, betartani.

Az egymáshoz vezető út, a másik fokozatos megismerése csodálatos, ne akarj azonnal a célba érni. Élvezd ki az udvarlás gyönyörűségét. Megéri.

Vaskosabb kifejezéssel: ha már az ágy lenne a terep, ne akarj azonnal célba érni. Megfosztod mindkettőtöket a kölcsönösen, fokozatosan elérhető kölcsönös gyönyörtől.

Érvényes ez emberi magán kapcsolatok minden területére.

2020. ápr. 21. 09:02
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
#22: De az miért gyors, ha valaki elmondja a másiknak, hogy szeretne még vele találkozni, és hogy jól érezte magát. Egy randi után szerintem ennyi a minimum, ha valaki tényleg többet szeretne a másiktól. Máskülönben akkor a másik fél is mire számítson? Ha egy lány egy ilyen "vallomás" után is behúzza a kéziféket, akkor azt vagy nagyon nem érdekli a srác, vagy nagyon beszari, vagy fogalma sincs, hogy hogyan tovább, viszont ebben a két utóbbi esetben sincs túl sok értelme annak, hogy a srác kerülgesse a csajt. Saját tapasztalat, hogy a feltörhetetlen diókra felesleges várni, volt, akinél én is hónapokat vártam, és csak neten beszélgettünk, mindig azt mondta, hogy ő is szeretne velem találkozni, aztán eltűnt. Aki egy "szeretnék még veled találkozni" típusú "vallomás" után azzal védekezik, hogy lassítani kell, azzal már nem érdemes foglalkozni. Nem hinném, hogy ez olyan gyors tempó lenne, ráadásul a kérdező férfias módon, mégis finoman kezdeményezte a dolog folytatását, és aki ezek után még lassítani akar, az szerintem felejtős. Ha a lánynak gyors volt a tempó, akkor miért ment bele az első randiba? Az nem volt neki korai? Akinek gyors a tempó, az nem megy randira. Másrészt annyira ostoba a csaj sem lehetett, hogy ha elhívják egy találkozóra, akkor ne tudja, hogy ott a másik fél részéről több van a háttérben.
2020. ápr. 21. 11:01
 24/26 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ, sok hasznos gondolatot olvastam. probalkozom meg...
2020. máj. 3. 17:58
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem tetszettél neki élőben. Ennyi.
2020. máj. 3. 18:57
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
A tempó azért volt gyors mert megelőzte az ő szövegét:” hű de jól éreztem magam, jól kitettél magadét nagyszerű ember vagy csak kár hogy a kémia nem működik részemről”. De ezt sem maguktól mondják hanem mikor randi után 1-1,5 nappal a nem nyomulós srác megkérdezi hogy amúgy hogy érezte magát a randin
2020. aug. 7. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!