Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy lányba már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy lányba már az első randi után, majd leallitott, hogy neki ez túl gyors, nem biztos a dologban es szerinte tul sokat akarok. Van eselyem javitani?

Figyelt kérdés
egyszer talalkoztunk, aztan sokat beszélgettünk, teljesen elvarázsolt. aztan tudtara adtam h nagyon jol éreztem magam vele es szeretnek meg vele talalkozni. ezutan kicsit passzivabb lett, mondvan h o nem tusja
2020. ápr. 17. 17:07
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
rossz ezt tudomásul venni... miert nem offolt akkor rögtön a randi után? eltelt majd egy hónap azóta, es vmilyen formaban minden nap kommunikaltunk
2020. ápr. 17. 19:34
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos szerintem itt nem a “nyomulósságoddal” volt a baj. Ha igazán tetszettél volna neki, akkor ennyi miatt nem futamodik meg. Illetve ha kicsit kiábrándult volna emiatt, a találkozóba belemehetett volna, hiszen ott dőlhet el igazán, hogy hogyan tovább. Úgy gondolom természetes volt tőled, hogy lázba jöttél, ha tényleg olyan jó ez a lány. Nekem személy szerint az esik rosszul, ha nem adnak pozitív visszajelzést a randi után. Az új találkozó felvetése pedig egyértelmű, hiszen állítólag ismerkedtek. De úgy tűnik ő nem jött annyira lázba, mint te. Ennem az okát nem tudhatjuk, de nagy valószínűséggel érdeklődését vesztette. Ne ezen rágódj, hogy mit rontottál el. Teljesen normálisan viselkedtél, a probléma nem itt van.
2020. ápr. 17. 19:40
 13/26 anonim ***** válasza:
36%
Gondolom, melletted még x+1 másik csávóval is ismerkedett, és téged talonban tartott addig, amíg eldől, hogy a sok közül ki lesz a befutó. Aztán amikor meglett a győztes, téged lepattintott. Most komolyan egy ilyen gerinctelen nőszemély miatt emésztenéd magad? Megéri ez?
2020. ápr. 17. 19:49
 14/26 anonim ***** válasza:
28%
Ja utolsó, biztos ez lehetett a helyzet itt is. Én is többször jártam így, hogy szinte castingot rendezett a csaj a fiúk között, és még meg is mondta nekem utólag hogy meg se tudja számolni szinte hány emberrel ismerkedett egyszerre, de nem én lettem a győztes versenyző.
2020. ápr. 17. 23:05
 15/26 A kérdező kommentje:
ezt az utolsó lehetőséget elvetem, tudom hogy ilyenről nincs szó, persze ez sokat nem valtoztat
2020. ápr. 18. 01:02
 16/26 A kérdező kommentje:
azért benne lehet még egy óvatos próbálkozás részemről, buntudatom lenne ha nem tennék meg mindent
2020. ápr. 19. 12:49
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg hagyd. Egyértelmű jelét adta, hogy nem akar tőled semmit.
2020. ápr. 21. 00:35
 18/26 anonim válasza:
100%

Ugyanezen mentem át. Első randi, de ő még azt se mondta, hogy baj volt. De ő nem írt, kell neki, hogy mással is beszéljen, amikor találkozóról kérdeztem terelt. Aztán egyszer kinyögte, hogy friendzone.

Ott hagytam is az egészet.

2020. ápr. 21. 01:15
 19/26 anonim ***** válasza:
68%
Hagyd, annyira se méltatott, hogy a pofádba mondja, bocs, nem tetszesz.
2020. ápr. 21. 01:18
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért nem offolt, mert szívesen beszélgetett veled és valahol jól esett, hogy tetszik valakinek, viszont miután tovább nyomultál egyre kényelmetlenebbnek érezte. Azzal teheted legtöbbet ha nem nyomulsz és csak barátkozol vele (ha személyisége szimpatikus), és más lányokkal ismerkedsz.
2020. ápr. 21. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!