Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a távolság és a vírus miatt halt meg ez a lehetőség?
Sziasztok. Már két előző kérdésben bőven kifejtettem hogy mi a szitu most azokat belinkelem ide:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
A lényeg az hogy kint ragadt a világ másik végén emiatt a korona vírusos szr miatt. Nem gondoltam volna ez a vírus ennyire erősen befolyásolja az életünk, a jövőnk.
Ez a válasza.
Jézusom mi ez a helyesírás?
Te meg nyugodjál már le, hiába akarod iderángatni, ha egyszerűen nem jöhet.
Szerintem nem a vírius miatt, hanem azért, mert amit csinálsz, az az év leggázabb ismerkedése...
F
"Te voltál az egyetlen szimpatikus a sok hülye közül"
Ő volt az egyetlen szimpatikus hülye?
Sok közül? Mégis hány férfival ismerkedsz te egyszerre?
Nem érdekel ha megalázod magad? Ennél nincs is kiábrándítóbb mondat egy nőtől. Semmi tartás, semmi nőiesség, semmi kihívás. Szánalmas.
Iszonyat rákapaszkodsz , nagyon gáz. Fogd vissza egy kicsit magad.
De ezt már annyian elmondtuk neked , nem tudom miért jó piócaként viselkedni.
Olyan kétségbeesett vagy , hogy ez már taszító.
Nyugi.
Na ez most vagy kamu, vagy fejben nincs minden rendben veled.
Igazából, aki tönkreteszi ezt az egészet, az pont te magad vagy. Teljesen gáz a viselkedésed. Főleg mivel állítólag édesanya vagy, jobban meg kéne gondolnod miket csinálsz. Az még hagyján, hogy taktikázol, de egy ismeretlen ember, valószínűleg szintén ismeretlen családtagjára csak úgy ráírni, na az ijesztő. Amúgy Tirol meg Amerika között nem kis különbség van.
A srácon csodálkozom, hogy ezek után is szóba áll veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!