Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Exemmel szakítottam egy másik lány miatt) 2 évet voltunk együtt) , de így pár hónap után úgy érzem nem vagyok túl az exemen, mintha Őt akarnám megint, mintha a jelenlegi páromban is exemet keresném. A párom családjával sem érzem nagyon a szikrát, mintha nem illenék be közéjük a képbe. Nem tudom exemmel lehetne e bármi még, de úgy érzem, ha nem lesz köztünk már semmi sem, akkor is lehet jobb lenne egyedül, amíg nem rendezem magamban a dolgaimat.. Rossz lenne egyedül mert nagyon rég nem voltam szingli, iígy azt se tudom mit kezdenék magammal, de lehet ezt az utat kellene választanom..

Úgy érzem exemet akarom visszakapni, de kitudja ebből lehetne e még valami, nagyon nagy barom voltam. De a jelenlegi páromat sem akarom kihasználni, hogy azért legyek vele mert nincs más, mikor nem Őt érzem az igazinak, és nem érzem annyira azt a bizonyos lángot.

Mit tanácsoltok?

2020. ápr. 12. 15:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A jelenlegivel szakíts és legyél egy darabig egyedül, amíg le nem nyugszanak az érzelmeid és képes nem leszel egy kicsit távolabbról szemlélni önmagad.
2020. ápr. 12. 15:52
 2/3 anonim ***** válasza:
67%
Egyedül töltöm a húsvétot, valaki seedelne?
2020. ápr. 12. 16:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts a jelenlegivel, mert nyilván nem szereted, ne kínozd őt se.

Legyél egy kicsit egyedül, rakj rendet magadban és mikor sikerül elfelejteni az exed akkor kezdj újra ismerkedni.

2020. ápr. 12. 16:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!