Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekel de mégse? Nagyon elkéne a tanácsotok szorít az idő?!
Módszereket várok arra hogy el tudjam dönteni, hogy valóban érdekel a férfi vagy csak röpke fellángolás?
Adott egy szimpatikus férfi, mindig jól érzem magam a társaságában, izgatottan várom ha találkozunk (munkahely) de azt is tudom, hogy az exemmel még jobban éreztem magam. 2 éve történt a szakítás, még gondolok rá és azt hiszem hozzá hasonlítgatom ezt az újabb udvarlót.
Az exeddel nem tudnád rendezni a kapcsolatot? Bár a felmelegített káposzta sem jó. Minden esetre valami nincs lezárva az exeddel, így először azt kellene rendezned, mert így mindig csak őt látod/keresed a másikban:
Te nem vagy még túl az előzőn, azért jut eszedbe és hasonlítod hozzá az újat.
Szerintem ebben az esetben nem kéne szegény agyát tovább húzni. (nekem is volt ilyen, én 3-4 nap beszélgetés után közöltem ne haragudjon, de ez nekem még nem fog menni)
Ennek ellenére, ha mégis belevágsz előtte valamennyire (ha 100%-ig nem is sikerül) rakd rendbe magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!