Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hisztek abban, hogy ha két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek abban, hogy ha két ember egymásnak van teremtve úgyis összesodorja még őket az élet?

Figyelt kérdés

Van esetleg ilyen személyes tapasztalatotok?

Szakítottam a szerelmemmel már jó ideje,de okkal,azt érzem ha akkor együtt maradunk,nem alakult volna jól az életünk.. Lényeg a lényeg hogy a jövőt illetően jelenleg mások voltak az elképzeléseink,de később még működhet,mert más városban más munka miatt szakítottunk de ha nem jön be az egyikőnknek hátha újra...

De nagyon nagy szerelem volt köztünk, én a mai napig is szeretem...

Szerintetek ha egymásnak vagyunk teremtve találkozunk még?

2020. ápr. 11. 22:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
3%

Röviden, igen! :)

Lehet később lesz utatok együtt, kitudja.

2020. ápr. 12. 14:07
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
68 éves nő vagyok és vártam már eleget. :( Kijelenthetem hogy nem, maximum az elszáradt faleveleket sodorja eléd az élet.
2020. ápr. 12. 21:55
 23/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat Mindenkinek! :)
2020. ápr. 12. 23:29
 24/26 Mcgalagony17 ***** válasza:
0%

Nekem vot egy se veled-se nélküled kapcsolatom, és többször szakítottunk és jöttünk össze, ahány epizód van egy szappanoperában. Mindig megfogadtuk hogy békén hagyjuk egymást- ez elvileg nem lett volna nehéz, mivel ő ideje nagy részében külföldön élt, én meg itt Magyarországon-, de a legutolsó próbálkozásunk úgy alakult, hogy véletlenül megláttam elsuhanni az úttesten kocsival és fogalmam nem volt róla eredetileg, hogy itthon van.. És persze megint találkoztunk:) Szóval igenis létezik a sors.

25/N

2020. ápr. 13. 20:40
 25/26 anonim válasza:
0%
"Akiket összeköt a végzet, mindig megtalálják egymást."
2020. ápr. 14. 16:33
 26/26 anonim ***** válasza:

24 es,te veled se lennék.

Elég gyerekes,hogy nem tudjázok eldönteni,hogy kell -e a másik vagy nem.

2020. ápr. 17. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!