Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hisztek abban, hogy ha két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek abban, hogy ha két ember egymásnak van teremtve úgyis összesodorja még őket az élet?

Figyelt kérdés

Van esetleg ilyen személyes tapasztalatotok?

Szakítottam a szerelmemmel már jó ideje,de okkal,azt érzem ha akkor együtt maradunk,nem alakult volna jól az életünk.. Lényeg a lényeg hogy a jövőt illetően jelenleg mások voltak az elképzeléseink,de később még működhet,mert más városban más munka miatt szakítottunk de ha nem jön be az egyikőnknek hátha újra...

De nagyon nagy szerelem volt köztünk, én a mai napig is szeretem...

Szerintetek ha egymásnak vagyunk teremtve találkozunk még?

2020. ápr. 11. 22:57
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
55%
Bár még ilyen tapasztalatom nem volt, de szerintem igen:)
2020. ápr. 11. 23:00
 2/26 Noren1989 ***** válasza:
89%

Én nem hiszek ebben. Egy másik életutat követ, aminek hozzám semmi köze.

Ha nem teszek érte, hogy újra kereszteződjenek (értsd: keresem, stb), akkor kb 99%, hogy nem is fognak.

Szóval, ha akarod, fájdítsd ezzel a szived és reménykedj.

2020. ápr. 11. 23:03
 3/26 anonim ***** válasza:
20%
Ha hiszel benne, ha nem, igazad van.
2020. ápr. 11. 23:04
 4/26 anonim ***** válasza:
74%
Nem hiszek benne. Valószínűleg ti sem fogtok találkozni.
2020. ápr. 11. 23:05
 5/26 Pizso ***** válasza:
83%
Hittem benne szakítás után , újra össze jöttünk . Most ott tartok , hogy 2 év kuka lett az életből. Lehet másként alakul másnál ......
2020. ápr. 11. 23:09
 6/26 anonim ***** válasza:
68%

Nem giszek benne.

Több ismerősöm is van, aki újra összejött az exel. Azóta mindegyik újra véget ért.

2020. ápr. 11. 23:12
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
#6 *hiszek
2020. ápr. 11. 23:12
 8/26 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Engem nem az élet sodor, én saját elhatározásból mozgok. Ha akarok valakitől valamit, keresem. Ha ő akar tőlem, keressen.
2020. ápr. 11. 23:17
 9/26 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
81%
Baromság. Nincs ilyen. Ezekben az ezo stuffokban alapból nem hiszek, semmi tudományosan megalapozott elvük sincs, csakis az emberi érzelmekre hatnak a manipuláció terén.
2020. ápr. 11. 23:23
 10/26 anonim ***** válasza:
67%

Le lehet pontozni, de én hiszek ebben, de azt gondolom, hogy akik egymásnak vannak teremtve, azok ugyanazt akarják, azokat nem tudja senki és semmi elválasztani. Ott nincs olyan, hogy szakítanak.

Ez a kapcsolat ennyi volt, fogadd el, és lépj tovább.

2020. ápr. 12. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!