Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hisztek abban, hogy ha két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek abban, hogy ha két ember egymásnak van teremtve úgyis összesodorja még őket az élet?

Figyelt kérdés

Van esetleg ilyen személyes tapasztalatotok?

Szakítottam a szerelmemmel már jó ideje,de okkal,azt érzem ha akkor együtt maradunk,nem alakult volna jól az életünk.. Lényeg a lényeg hogy a jövőt illetően jelenleg mások voltak az elképzeléseink,de később még működhet,mert más városban más munka miatt szakítottunk de ha nem jön be az egyikőnknek hátha újra...

De nagyon nagy szerelem volt köztünk, én a mai napig is szeretem...

Szerintetek ha egymásnak vagyunk teremtve találkozunk még?

2020. ápr. 11. 22:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%

Nem, ez hülyeség.

Egyszer már kudarcot vallottatok.

Ha egymásnak lennetek teremtve, akkor most is együtt lennetek, es nem szakított atom volna egy munkahely miatt.

2020. ápr. 12. 00:58
 12/26 anonim ***** válasza:
22%
Hiszek ebben. Nekem összejött.
2020. ápr. 12. 06:18
 13/26 anonim ***** válasza:
19%
Hiszek benne, de csak egyszer!
2020. ápr. 12. 07:11
 14/26 anonim ***** válasza:
19%
Van ilyen, láttam rá példát, lassan 6 éve nagyon boldogok és szerelmesek. De a történethez hozzá kell tenni, hogy fiatalon mentek szét, utána mindketten megházasodtak, gyerekeik születtek, a férfi 2x is. Ezek után, 50 évesen találtak egymásra újra. Biztos van olyan is, ahol hamarabb összejöttek, nem tudom...
2020. ápr. 12. 07:35
 15/26 anonim ***** válasza:
3%

Én hiszek benne. Hiszek a sorsban is, de nem úgy, hogy "jajjj én semmit sem tettem érte...". A sors akarta pl. hogy te keresd.

Tudok is példát mondani. Unokatestvérem évekig együtt volt egy lánnyal. Majd szakítottak. Azokalatt az évek alatt több barátnője is volt. Majd újra összejött a régi szerelmével. Azóta boldog házasságban élnek és van egy 4 éves kisfiúk is. :)

2020. ápr. 12. 08:05
 16/26 anonim ***** válasza:
19%
En hiszem hogy mukodik es tapasztalatom szerint van ilyen hogy egy par szet megy, majd evek mulva ujra osszejon, megtortent velem, aztan jott 2-3ev boldogsag es elvaltunk. Nem veletlen h szetmentunk anno es hiaba vartam ra 4 evet, hiaba volt ujra szep az eleje, ha alapvetoen nem passzoltok valami sarkalatos dologban, ritka h felnott koraban az ember ugy meg tud valtozni, ossze tud csiszolodni h az kompatibilis legyen a masikkal. Nem mondom h kidobott evek voltak amig vartam es a hazassagunk eveit sem neveznem annak, van ket szep gyerekunk, talan mindez azert tortent h ok megszulessenek, de h tobbet nem melegitgetnek kapcsolatot az is biztos.
2020. ápr. 12. 08:06
 17/26 anonim ***** válasza:
19%
Ilyenben majdnem volt benne részem, de lb×am, vagy a sors is erre játszott? Ki tudja. Tehát van is, meg nincs is ilyen.
2020. ápr. 12. 08:51
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

Ha te szakítottál, akkor neked kell kezdeményezni, nem passzívan várni, hogy majd valami lesz. Nyilván ha ő már foglalt, az egy más dolog.

Mi a sztorid? Nem tudod újra megkeresni?

2020. ápr. 12. 09:43
 19/26 anonim ***** válasza:
28%
Ez a reménytelen szerelmesek mottója. :)
2020. ápr. 12. 09:44
 20/26 anonim ***** válasza:
30%
Nem, okkal lett vége, de ha megkeresed és írsz neki, kiderül. :)
2020. ápr. 12. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!