Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 5 éve vagyok a szeretője egz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 éve vagyok a szeretője egz férfinek, de most jött másik akivel megpróbálnám?

Figyelt kérdés

5 éve vagyok "együtt" egy férfivel akinek felesége és egy gyereke van.

Eddig senkim nem volt mellette, csak ő volt nekem. Az életem körülötte forgott, szó szerint. Egyszer "elhagyott" egy időre 55 kilóra lefogytam, teljesen kiborított.

Szerelmes vagyok belé, màshogyan ezt a megalázó kapcsolatot elvilseni nem lehetne. Úgy érzem, hogy ő is szeret, mert 5 éve tart már, egy férfinél is azért ez már idő. Másrészt eszembe jut néha, hogy a második diplomám megszerzésén dolgozok, saját házam van, sportos, igényes külsejű fiatal nő vagyok és nem ezt érdemlem.

Szerintetek lehet kiút egy új kapcsolat ebből?

2020. ápr. 10. 11:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
76%

19-es felhozott egy érdekes szálat.

Nektek miért muszáj foglalt férfival összejönnötök? És miért tartjátok őket olyan csodálatosnak és egyedinek?

Nyílvánvalóan pont hogy aljas szar alakok, hiszen minimum a párjukat tönkreteszik.

2020. ápr. 10. 19:51
 22/22 anonim ***** válasza:
83%

Ha szerelmes vagy a nős férfiba, ne próbáld meg a másik pasival. Ahogy írták előttem, a nős férfival kellene megszakítanod a kapcsolatot és "új" életet kezdened. Azt írtad, biztos szeret, mert 5 éve tart. Nos, ha annyira szeretne, akkor most is melletted lenne.

Még nem késő lezárnod ezt a kapcsolatot, helyre tenned magad és ha ezekkel megvagy, ismerkedj korodbeli férfiakkal, akikkel tudsz tervezni és felvállalnak téged.

2020. ápr. 10. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!