Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éve vagyok a szeretője egz férfinek, de most jött másik akivel megpróbálnám?
5 éve vagyok "együtt" egy férfivel akinek felesége és egy gyereke van.
Eddig senkim nem volt mellette, csak ő volt nekem. Az életem körülötte forgott, szó szerint. Egyszer "elhagyott" egy időre 55 kilóra lefogytam, teljesen kiborított.
Szerelmes vagyok belé, màshogyan ezt a megalázó kapcsolatot elvilseni nem lehetne. Úgy érzem, hogy ő is szeret, mert 5 éve tart már, egy férfinél is azért ez már idő. Másrészt eszembe jut néha, hogy a második diplomám megszerzésén dolgozok, saját házam van, sportos, igényes külsejű fiatal nő vagyok és nem ezt érdemlem.
Szerintetek lehet kiút egy új kapcsolat ebből?
"Ha normális párkapcsolatra vágysz akkor az első lépés az hogy legyél szabad, elérhető ami addig nem történik meg amíg szerető vagy."
Igen, mert az embernek ez a homlokára van írva... Ha a feleség sem tud róla, akkor nyilván a vadidegen férfiak messziről kiszúrják, hogy szerető, "foglalt".
Így van, ahogy írták eddig elhajtottam mindenkit. Éppen ezért gondolkodtam most el, mert ez a férfi más, hogy vele talán megpróbálnám.
26 éves vagyok, lennének lehetőségeim. Ez egy borzalmas helyzet. Kár, hogy a legtöbben, csak ítélkezni tudnak.
Jelenleg úgy élsz, és olyan életed van, amilyet te szeretnél. Azt mondod borzalmas, pedig teljesen szabad vagy, a választás mindig is nálad volt és van. Senki sem kényszerít téged semmire sem.
Légy továbbra is elérhetetlen, hisz foglalt vagy. Ha neked ez jó, akkor miért hagynád abba? Ne legyen bűntudatod.
Ha ebbe a pasiba vagy szerelmes, teljesen fölöslegesen kezdesz bele valaki mással kapcsolatba. Attól még nem fogsz beleszeretni abba a másikba, csak sokkal élesebb lesz a kontraszt és sokkal jobban fog fájni.
Egyetlen megoldás talán az volna, ha kilépnél a szeretői kapcsolatból és hagynád magad meggyógyulni, de ez sok évbe is telhet, lelkialkattól és életmódodtól függően akár 10 évnél is több eltelhet, mire újra szerelmes tudsz lenni, főleg ha nem jársz el olyan helyekre, ahol új emberekkel ismerkedhetsz.
Én nem ítéllek el, pedig férjem is gyerekem is van.
Mondjuk valószínű azért, mert én is szerelmes vagyok egy házas férfibe (valaki mással házas) és tudom, milyen gyötrelem. De nekem csak a gyötrelem része jutott, soha nem feküdt le velem.
Kiút nincsen. Vagy elfogadod és élvezed, hogy része lehetsz az életének a szürke hétköznapok nélkül vagy ellököd magadtól olyan messzire, amilyen messze csak tudod és hagyod leválni magadat róla.
Nálam ez sok év, évtized, ha valóban szerelmes vagyok.
Nem tudom, mit tegyél. Én boldog lennék a helyedben a férfivel, akit szeretek, de az a helyzet, hogy nekem már van gyerekem. Neked nincs és lekéshetsz róla. És ez akkor is nagyon nagy baj, ha azt hiszed, hogy nem akarsz gyereket.
Bármit is teszel, egy fontos.
Vagy zárd le a szeretősdit (örökre), vagy zárd le az új srácot (örökre).
És ha megtetted a lezárást, akkor folytasd aszerint az életed. Fél szívvel nem lehet semmit csinálni, márpedig te most sem a szeretőt, sem az új kapcsolatot nem akarod teljesen
Akinek gyereke van, az nem ugrál akkor se, ha szerelmes másba.
Természetesen vannak, akik akkor is háremet tartanak, ha nincs gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!