Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit akarhat tőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akarhat tőlem?

Figyelt kérdés
Régóta beszélek 1 sráccal aki eddig csak szex miatt szeretett volna találkozni velem de én mindig visszautasitottam. Aztán 1 ideig nem beszéltünk. Mostanában megint elkezdtünk beszélni és mondta, hogy ő most barátnőt keres mert át gondolta a dolgokat stb.. Aztán találkoztunk tegnap beszélgettünk meg lesmarolt és sokáig csókolóztunk a kocsijaba.. Igazából össze vagyok zavarodva h akkor most mit is szeretne szeretne.. gondolom még mindig csak szexet.. vagy szexkapcsolatot.. csak akkor miért állt elő ezzel a barátnős témával. Igazából élveztem vele nagyon a csókot és akár másban is benne lennék csak én nem olyan lány vagyok aki ilyenkbe érzelem nélkül belemegy és nem szeretném ha kihasznalna, hogy énis csak 1 újabb strigula legyek neki..
2020. ápr. 9. 15:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szexet. Aki komolyat akarna veled, azzal nem lett volna rögtön smár a kocsijában.

Hány éves?

2020. ápr. 9. 15:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak azért mondta, hogy így beadd a derekadat.
2020. ápr. 9. 15:07
 3/11 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

🤦

Khm...khm...

"én nem olyan lány vagyok aki ilyenkbe érzelem nélkül belemegy"

"mondta, hogy ő most barátnőt keres mert át gondolta a dolgokat stb.. "

"nem szeretném ha kihasznalna, hogy énis csak 1 újabb strigula legyek neki.."

Azt mondta amit halanod kellett hogy beüllj a kocsijába, smaciz vele és adj neki valami kis boldogságot... ennyi. Már nem kell aggódnia hogy strigula leszel, már félig fel is formáltak.

2020. ápr. 9. 15:10
 4/11 A kérdező kommentje:
28, én 23
2020. ápr. 9. 15:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A pasik nagyon hamar megtanulják hogyan kell hazudni, hogy leessen a nőkről a bugyi. El ne hidd ezt a dumát, ugyanúgy csak szexre kellesz neki, csak kamuzik.
2020. ápr. 9. 15:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
azért állt elő barátnős témával hogy megdughasson csak,leesett naivka?
2020. ápr. 9. 15:21
 7/11 A kérdező kommentje:
De akkori mit csináljak szerintetek? Nagyon vágyom rá.. és én szerintem érzek iránta valamit.. ez így annyira rossz..
2020. ápr. 9. 15:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

7# Hát.. be$#optad a dumáját. Férfiként mondom, hogy olyan nincs, hogy az egyik percben csak a dugásra kellesz, aztán már komoly kapcsolatot keresek.

Stratégiát váltott a csávó. Ennyi

2020. ápr. 9. 15:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ha strigula szeretnél lenni, tovább is mehetsz
2020. ápr. 9. 15:56
 10/11 anonim ***** válasza:
78%
Maradj erős, és próbáld meg elfelejteni, ne találkozz vele többet, sőt, tiltsd le a fenébe, mert az ilyen levakarhatatlanul próbálkozik amíg csak lehet. Gondolj arra, hogy ha most lefeküdnél vele, utána mekkora pofáraesés lenne, amikor közölné "bocs mégsem állok készen kapcsolatra, szerintem maradjunk csak barátok".
2020. ápr. 10. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!