Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem?
"bókol, néha hozzádér."
vs
"Viszont nem ad semmi olyan jelet. Nem értem."
#ManShruggingemoji
Én így vagyok egy kolléganőmmel, néha flörtölök vele, mindenemet odaadnám ha az életem párja lenne.
De...
Én nyugodt típus vagyok, nem járok bulizni, csendes, harmónikus, romantikus típus vagyok, inkább a páros szórakozást választom, színház, mozi, vacsora, mint a haveros bulikat.
Hallomásból tudom, hogy nő akiért bármit megadnék bulis típus, néha amikor barátnőkkel bulizik többet iszik a kelleténél, alpári stílusba kapcsol.
Ez nekem pont visszatartó erő, nem kezdek bele a kapcsolatba, még csak "legalább egy éjszakára" kapcsolatba sem, mert nem fogom lelkileg magamat kinyírni!
Ezért nem is megyek tovább vele, pedig megesz a fene, a vágyakozás iránta.
Lehet rosszul teszem, és elmegyünk a nagy Ő mellett, lehet én mást hoznék ki belőle, lehet az egész nem is igaz, de valamiért még is ott van bennem a tartás.
Ha szeretnéd a közeledését kezdeményezz, hívd el segíteni valamiben.
Közeledj te is, érintsd meg te is, én ebben az esetben meginganék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!