Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon bánt ez az egész. Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bánt ez az egész. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Vonzódtunk egymáshoz mégsem lett a dologból semmi. Csak hezitált de nem engedte hogy másnál próbálkozzak. Aztán elsodort minket egymástól az élet de azt mondta hogy beszélhetünk. Régebben is folyton én írtam rá magától egyszer sem tette. Most kb 2 hónapja nem találkoztunk már. Én írtam a névnapjára de ő az enyémre semmit. Soha nem kérdezi meg hogy mi van velem, soha nem hív fel pedig velem ellentétben ő tudja a privát számom.... De a vicc az egészben az hogy mindig nézegeti a facebookom, kíváncsiskodik. Sokáig ment ez a szenvedés aztán most ott tartok hogy rá sem bírok más nőre nézni. Senki sem vonz senkit nem.tudnék elképzelni. Sajnos csak őt szeretem. És ez így is marad. Nagyon ócska helyzet....

Mi ilyenkor a megoldás?

2020. ápr. 3. 10:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem kéne folyamatosan azt nézni, hogy mit csinál. Nagyon egyértelmű, hogy barátzónában voltál. A csajnak gondolom van közben már pasija, te meg itt nyavalyogsz miatta.

Ne félj, nem fog így maradni az érzelem; ha nem táplálják, elhal.

Keress egy normális nőt, akik tud értékelni.

2020. ápr. 3. 10:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nem engedte? Szabad felnőtt ember vagy. Legyen már tartásod!
2020. ápr. 3. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyátalán nincsen értelme foglalkoznod vele, lekileg nem kiegyensúlyozott, nem leszek tapintatós, de két választásod van. Vagy túlteszed magadat rajta és nem foglalkozol vele többet. A másik meg az, hogy lekileg nyomorult leszel és hülyét csinálsz magadból.

Mindenki a saját sorsának a kovácsa, neked van lehetőséged dönteni, sokaknak nincs és nem adatik meg a kovács szerep, de döntöd el, hogy mit kovácsolsz össze.

2020. ápr. 3. 11:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt honan látod, hogy nézegeti a facebookod? Én úgy tudom, azt,hogy ki nézegeti a profilt, nem lehet megnézni, vagy tévedek?
2020. ápr. 3. 11:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mèrt zaklatod. Hagy már bèkèn. Nem igaz hogy nem vagy képes megérteni hogy te nem kellesz neki. Rég másik pasi dugja te meg csorgatod a nyálad.
2020. ápr. 3. 11:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzet volt/van nálam is. Ennek nincs értelme, tovább kell lépni.
2020. ápr. 3. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!