Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedjem fel a tanáromat?
Végzős egyetemista vagyok.
Már első év óta nagyon tetszett egy tanár, aki nem tanított. A folyosón láttam mindig, rengetegszer volt, hogy jött el és összenéztünk, vagy rám mosolygott, rám köszönt, végig mért, vagy bámult és úgy ment be a terembe, stb.
Már a barátnőim és észre vették, hogy engem állandóan nézett.
Aztán most utolsó félévben van vele órám. Heti egyszer láthattam őt(amíg nem jött a vírus). Sokszor volt, hogy így órán írtam, felnéztem és elkapta a fejét, sokat mosolyog rám, sőt, óra közben rengetegszer végigmér, néz, írt már külön emailt csak nekem, hogy szóljak a többieknek, hogy késik 10 percet.
Viszont, jött a vírus, és online tanulunk. Most úgy alakult, hogy 2 hétig nem tanít, mert az egyik óra Húsvét hétfőre esik, a másik meg tavaszi szünet.
Akármilyen röhejesen hangzik, én totál bele vagyok esve, és nem tudom, mit kellene lépnem. Most írt, hogy jó szünetet(mindenkinek).
Arra gondoltam, hogy ha már nem tanít, és ki lehet mozdulni, akkor elhívom egy kávéra. Ha viszont ez a vírus akkor is jelen lesz, akkor csak elmondom neki emailben, hogy szimpatikus. Mi a véleményetek?
Nem tudom, mit kellene tennem, nekem ez a pasi ideálom, fiatal, és iszonyatosan okos, órán tök jókat beszélgetünk, mert a téma, amit tanít, a szakdolgozat témám, és nagyon otthon vagyok benne, amit ő is érzékel. Mindig külön felszólított órán.
Na szóval: szerintetek ha így cselekszem, jó? Vagy hamarabb kellene? ANnyira tehetetlennek érzem magamat.
Egy kèrdès.
A tanàr hàny èves?
Szerintem ne szedd fel.
Mìg nem ad normàlis könyvbeillő jeleket, szerintem felesleges beleèlned magad ebbe.
Egyetemista vagy, és ilyen szegényes intellektus?
Elképesztő.
Ez kb. általános nyolcadikos szint.
Amúgy lehet, hogy jó lehetnél nála egy körre.
Idealizálod, de közben közel sem biztos, hogy az, akinek hiszed. Ez tényleg ilyen tinilányos álomvilágban élő szint.
Felőlem csinálj amit akarsz, de ha jól megdug aztán otthagy, ne gyere nekem ide sírni, hogy "minden pasi szemét".
Akkor magyarul elvesztegetted a legszebb éveidet egy plátói szerelemre :(
Én is hasonlót csináltam az egyetemi éveim alatt sajnos :(
Én azt mondom neked próbálkozz be nála, de ne e-mailben, hanem mondjuk Facebookon.
Jelöld be, aztán ha visszajelol már el lehet kezdeni dumálni Facebookon.
Mai eszemmel már én is ezt tenném. Az jobb, ha kiderul, h ő nem úgy gondolja a dolgot, mint folyton azon rágódni, h mi lett volna, ha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!